Зміцнення потенціалу ОГС у розбудові та підтримці миру

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Internews Ukraine

Конкурс грант
Зміцнення потенціалу ОГС у розбудові та підтримці миру

ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки структури ООН Жінки запрошує жіночі та молодіжні громадські організації до участі у проєкті «Зміцнення потенціалу молодіжних та жіночих ОГС у розбудові та підтримці миру».

Проєкт спрямований на підвищення обізнаності, розвиток лідерства та розбудову потенціалу молодих жінок і молодіжних ОГС через проведення навчання щодо порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» та «Молодь. Мир.Безпека», підтримки учасників у розробці малих ініціатив і проведення інформаційних та освітніх заходів. Усе, щоб голоси молодих жінок та їхній досвід були почуті, і щоб молоді жінки могли зробити значний внесок у розбудову та підтримку миру. 

У межах проєкту ми проводимо картування наявних молодіжних та жіночих громадських організацій на місцевому та обласному рівнях у Сумській, Кіровоградській, Запорізькій та Чернігівській областях.

Результати картування допоможуть нам визначити активні організації у цих областях та розробити план дій щодо посилення спроможності обраних організацій у напрямі адвокації та залучення молодіжних активістів та активісток до втілення порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» з фокусом на участь молоді, а також надати належне фінансування для молодіжних ініціатив. 

Для участі, будь ласка, заповніть анкет у до 6 жовтня за посиланням.

У межах проєкту можлива підтримка ініціатив, спрямованих на розвиток лідерських навичок у молоді, особливо переселенців та інших вразливих груп, запобігання дискримінації за гендером чи віком та просування толерантності до вразливих та постраждалих від конфлікту груп населення, посилення діалогу між поколіннями, відновлення миру у громадах та попередження безпекових викликів.  

Програма включатиме:

  • навчання щодо порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» та «Молодь. Мир. Безпека»;
  • підтримку ментального здоровʼя;
  • нетворкінгові поїздки та зустрічі;
  • менторинг професійною командою експертів;
  • залучення до медіакампаній.

Організації, що беруть участь у картуванні, зможуть запропонувати свої проєктні ініціативи. Ті з них, які найкраще відповідатимуть пріоритетам проєкту — розвиватимуть місцеві спільні зусилля для просування порядку денного «Жінки. Мир. Безпека», створюватимуть регіональні мережі та підтримуватимуть низові жіночі ініціативи — отримають фінансову та консультаційну підтримку. 

Крім того, учасниці та учасники обраних ініціатив отримають менторську підтримку протягом місяця втілення проєктів.


Останні публікації цього розділу:

Відбір на тренінгову програму для фасилітаторів/ок груп психологічного ресурсування

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів

Тендер на проведення семінарів із працевлаштування та кар’єрних консультацій

Конкурс бізнес-проєктів від програми CLEAR, Global Communities

Тендер на закупівлю обладнання для просторів / Invitation to participate in the Tender for the purchase of equipment for spaces