“Еколтава” оголошує тендер на надання послуг з розробки Місцевого плану управління відходами для громади чисельністю населення 31001-46000 осіб

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Ekoltava

тендер-tender-ntylth1
“Еколтава” оголошує тендер на надання послуг з розробки Місцевого плану управління відходами для громади чисельністю населення 31001-46000 осіб

ГО “Еколтава” оголошує тендер на надання послуг з розробки Місцевого плану управління відходами для громади чисельністю населення 31001-46000 осіб у рамках реалізації Проєкту “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні” за підтримки Проєкту USAID “Говерла”, що впроваджується ГО “Еколтава”.

Термін надання послуг: жовтень 2023 – квітень 2024 р.

Технічне завдання наведене в Додаток 1. Технічне завдання_розробка місцевого плану.docx

Місцевий план управління відходами в громаді повинен відповідати: Закону України «Про управління відходами»; Національній стратегії управління відходами в Україні до 2030 року; Національному плану управління відходами до 2030 року; Регіональному плану управління відходами області розташування громади; Постанові КМУ №947 від 05.09.2023 р. “Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами”, чинному законодавству; економічному, соціальному та екологічному стану громади.

Структура та зміст Місцевого плану управління відходами в громаді має містити інформацію визначену Постановою КМУ №947 від 05.09.2023 р. “Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами”.

Місцевий план управління відходами в громаді у повному обсязі в електронному вигляді українською мовою передається Замовнику.

Виконавець робіт здійснює авторський супровід із дня закінчення строку дії договору до остаточного затвердження місцевого плану, що включає в себе внесення змін та доповнень на обґрунтовану вимогу Замовника.

Виконавець робіт визначає та формує запити до відповідних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також до окремих суб’єктів господарювання для отримання необхідної інформації для розробки плану.

Документи до подання від учасників закупівлі:

- резюме з зазначенням досвіду попередніх проєктів;

- для фізичних осіб підприємців та юридичних осіб: копії реєстраційних документів, включаючи виписку із ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; витяг про підтвердження системи оподаткування щодо можливості надання вищезазначених послуг в рамках проєкту відповідно до здійснюваних видів економічної діяльності.

- цінова пропозиція за підписом учасника(-ці) за формою Замовника (Додаток 2).

Термін подання документів: 25 жовтня 2023 р. до 12:00 за Київським часом, на електронну адресу: [email protected].

Всі продукти, розроблені в рамках Проєкту, є власністю цього Проєкту та не можуть використовуватись без згоди Замовника.


Останні публікації цього розділу:

Запит на отримання цінової пропозиції на смартфони та планшети

Конкурс на пошук виконавця для здійснення технічного супроводу та доопрацювання чат-боту

Запит на отримання цінової пропозиції на лазерні далекоміри

Запит на отримання цінової пропозиції на гідравлічну оливу Mobil SHC 525

ГО «Координати успішної громади» оголошує конкурс на закупівлю саджанців дерев «Сакура»

Запит на отримання цінової пропозиції на індивідуальні аптечки першої допомоги