Громадські активісти Рівного вчилися просувати свої ідеї через новітні медіа

Тренінг «Використання новітніх медіа у просуванні громадських ініціатив» пройшов у п’ятницю, 22 квітня, в Рівненському Будинку вчених. В ньому взяли участь громадські активісти Рівного, в тому числі ...

Додано:
cvurivne

DSC_0264
Громадські активісти Рівного вчилися просувати свої ідеї через новітні медіа

Тренінг «Використання новітніх медіа у просуванні громадських ініціатив» пройшов у п’ятницю, 22 квітня, в Рівненському Будинку вчених. В ньому взяли участь громадські активісти Рівного, в тому числі субгрантери проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив».

Учасники навчання дізналися, що таке новітні медіа: види, специфіка, призначення; вчилися, як шукати і залучати свої цільові аудиторії через соціальні мережі. Після цього активісти працювали в групах над виконанням практичного завдання: розробляли стратегію реалізації конкретної існуючої проблеми в місті через соцмережі.

Тренер заходу, PR-менеджер Донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України» Катерина Жемчужникова, приділила чимало уваги й особливостям безпечної роботи в сучасних умовах. Зокрема, розповіла, як безпечно організувати свою присутність у нових медіа: конфіденційність у мережі, захист користувача (шкідливі додатки, фішинг, тощо), паролі, двофакторна верифікація, захист пристрою (ОС, антивіруси, канал передачі даних), безпечне видалення даних.

Тренінг «Використання новітніх медіа у просуванні громадських ініціатив» був організований РОГО «Комітет виборців України» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Більше фото із заходу можна переглянути на сторінці організації у Фейсбуці.

А вже наступного тижня, 27 квітня, планується проведення тренінгу «Планування і впровадження ефективних громадських кампаній» для активістів Рівненщини.

Крім того, нагадаємо також, що Рівненський КВУ проводить опитування громадських активістів, представників громадянського суспільства Рівненщини з метою визначення тем для можливих заходів (навчань, обмінів досвідом, публічних акцій і т.і.), які варто було б провести в 2016 році. За результатами цього дослідження планується організувати низку тренінгів, семінарів, обмінів досвідом, що допоможуть активістам нашого регіону успішно реалізовувати свої суспільні ідеї/ініціативи/проекти, спрямовані на вирішення актуальних питань і проблем.

Анкету можна заповнити за посиланням.


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Чи впливає на податки та дохід отримана гуманітарна допомога від Благодійного фонду «ССС»?

У Підволочиській громаді відкрили молодіжний простір «Знайди себе»

Програма USAID DOBRE закупила для П’ядицької громади агро обладнання вартістю понад 1,2 мільйон

Безкоштовні онлайн-консультації від психологів та психіатрів для мешканців України

Понад 80 громад та ОВА пройдуть навчання з комунікацій за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

На Рівненщині проводять дослідження щодо булінгу дітей ВПО у школах