Тренер/ка з мінної небезпеки

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Vacancy-вакансія-dfrfycsz12
Тренер/ка з мінної небезпеки

Благодійний фонд “Посмішка ЮА”, запрошує Тренер/ка з мінної небезпеки в команду проєкту Консорціум захисту України – Захист життя через інтегровану багатосекторну допомогу (UPC-PRIMA), який/а буде надавати послуги з проведення активностей з навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів для дітей та дорослих; поширення матеріалів на тему мінної небезпеки; звітування щодо проведених заходів з мінної небезпеки (фото, відео, текстові звіти); виконання інших завдань, необхідних для реалізації проекту в галузі мінної небезпеки; складання  планів  роботи, конспекти, організація роботи; надання необхідних планів, інформації, звітності координатору, проєктному менеджеру, Голові Фонду, Партнерам та ін.; ведення  звітності на прохання координаторів проекту,  проектних менеджерів, Голови Фонду, Партнерів та ін.; забезпечення безпечної та дружньої до дітей атмосфери під час роботи; забезпечення участі дітей у діяльність; створення безпечного простору та посилення взаємодії між дітьми та батьками; обстеження та пошук  нових локацій  з метою надання послуг на цих локаціях з  мінної небезпеки; підготовки і проведення інформаційних сесій, інше.

Локація: м.Запоріжжя

 Вимоги до виконавців: 

- вища освіта;

- наявність сертификат тренера з Мінної небезпеки, який надає можливість займатися тренерською діяльністю;

- досвід практичної роботи у громадських та/або гуманітарних організаціях/ або державних підприємствах від одного року (бажано);

- досвід проведення тренінгів/навчальних сесій/занять для дітей та дорослих;

- самоорганізованість та вміння системно працювати в команді;

- стресостійкість, ввічливість, відповідальність, неконфліктність, здатність швидко навчатися;

- нульова толерантність до будь-яких проявів насилля та дискримінації, дотримання етичних норм (Сексуальна експлуатація та наруга заборонені в усіх формах. Організація впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації).

 Вільне володіння усною та письмовою українською мовою. 

Володіння англійською мовою буде перевагою.

Вид співпраці: повна зайнятість (2 вихідних на тиждень , гнучкий розклад, можливі поїздки на тренінги, навчання, зустрічі з партнерами, інше).

 Пропозиція має містити:

резюме, в якому вказано досвід вказаний в вимогах.

Пропозиції необхідно надіслати до 24.01.2024 на електронну адресу [email protected] з приміткою у темі листа «Тренер/ка з мінної небезпеки м. Запоріжжя»

*Якщо протягом 10 днів (з моменту завершення терміну подачі резюме) ми не зв’яжемось з Вами — це означає, що вказані в резюме знання та досвід не відповідають вимогам. В такому випадку ми зможемо повернутись до вашої кандидатури при появі релевантних вашому досвіду вакансій.

**Надсилаючи резюме, Ви надаєте згоду на обробку та зберігання своїх персональних даних.

 

 


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка, консультант/ка

Фахівець/чиня проекту

Експерти/ки для проєкту у сфері соціальної політики

Фахівець\чиня відділу цивільного захисту

Менеджер/ка з комунікацій

Менеджер/ка проєкту