Тендер на закупівлю обладнання

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
UTOG

тендер tender 1 (11)
Тендер на закупівлю обладнання

В рамках проєкту «Розробка та реалізація комплексної програми реабілітації людей з функціональними порушеннями чи інвалідністю на базі Київського міського клінічного госпіталю ветеранів війни», що реалізує Українське товариство глухих за сприяння ПРООН та за фінансової підтримки Уряду Японії оголошується продовження тендеру на закупівлю обладнання для оснащення реабілітаційних відділень Київського міського клінічного госпіталю ветеранів війни.

Метою закупівлі є вибір виробників/постачальників обладнання, із доставкою до Київського міського клінічного госпіталю ветеранів війни (вул. Федора Максименка, 26, м. Київ, 04075). 

Завантаження та розвантаження, доставка до місця встановлення, монтаж, налагодження та введення в експлуатацію товару здійснюється за рахунок Учасника.

Термін реалізації поставки допоміжних засобів реабілітації – до 15.11.2023.

Для участі у тендері, необхідно підготувати ти направити наступний пакет документів:

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі: Додаток 1.

Цінова пропозиція: Додаток 2.

Допускається подання пропозицій на окремі товари предмету закупівлі.

Валютою тендерної пропозиції має бути національна валюта України – гривня;

Ціна тендерної пропозиції повинна включати податки та збори, передбачені нормами чинного законодавства України та вартість логістичних витрат.

Кваліфікаційні критерії до учасників — наявність у учасника закупівлі документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного (аналогічних) за предметом закупівлі договору (договорів):

для підтвердження виконання аналогічного (аналогічних) договору (договорів) необхідно надати в складі тендерної пропозиції копію аналогічного договору з додатками.

Повний пакет реєстраційних документів, а саме:

  • копію паспорта – сторінки 1-6 та ті, на яких зазначено місце проживання для фізичних осіб-підприємців;
  • виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • статут або інший установчий документ компанії (остання редакція);
  • документ, що підтверджує право підпису;
  • для платників ПДВ: копія довідки чи свідоцтва платника ПДВ, копія витягу з реєстру платників ПДВ;
  • для платників єдиного податку: копія довідки чи свідоцтва платника єдиного податку, копія витягу з реєстру платників єдиного податку.

Учасники тендеру: Учасник має бути юридичною особою або фізичною особою-підприємцем третьої групи оподаткування (що здійснює відповідну діяльність згідно КВЕД), зареєстрованою відповідно до законодавства України.

З переможцем підписується Договір.

Ваша пропозиція має бути надіслана на електронну адресу [email protected] – не пізніше 18:00 за місцевим часом 23 жовтня 2023 р.

        Додаток 1  
  Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі    
Назва Кількість, од. Опис технічних характеристик Відповідність ТАК/НІ  з обов’язковим посиланням на відповідну сторінку інструкції чи іншого документу  
1. Електричний роторний тренажер для верхніх і нижніх кінцівок 1 Педальний тренажер для ніг і рук призначений для розробки верхніх і нижніх кінцівок користувача в період посттравматичної та реабілітаційної адаптації.
Тренажер оснащений педалями, які потрібно обертати руками або ногами заданий проміжок часу.
Тренажер обладнаний широким РК-дисплеєм, на якому відображаються: таймер (5 варіантів часу), кількість обертів за хвилину (установлення швидкості), лічильник пройдених циклів, вибір напрямку обертання (перемикання реверсу).
Тренажер оснащений функцією «антиспазм». При виникненні м’язового спазму в кінцівках тренажер зупиняється і починає рух у зворотному напрямку. Якщо спазм не зникає, відбувається повне вимкнення з подаванням звукового сигналу. Характеристики:
Різновид: електричний
Конструкція: нескладана
Живлення: 230 B / 50 Гц
Споживана потужність, (Вт): 50
   
2. Реабілітаційна клітка (модель: кабіна для підвісної терапії ВСЦ-4) 1 1) Кабіна для підвісної терапії призначена для проведення кінезітерапії за методом підвісної та блокової терапії, повинна мати сітчасту структуру трьох бокових стінок та верху;    
2) Рама повинна бути виготовлена з міцного металу, а сітка з прута товщиною не менше 6 мм, для забезпечення надійності під час проведення сеансу кінезітерапії;    
3) Кабіна повинна мати бокові секції з сітчастої структури для швидкого регулювання (переміщення кріплень) для вправ з горизонтальним навантаженням;    
4) Кабіна повинна мати верхні секції з сітчастої структури для швидкого регулювання (переміщення кріплень) для вправ з вертикальним навантаженням;    
5) Кабіна для підвісної терапії повинна включати комплект аксесуарів, який складається з: Мотузка – довжина 1600 мм – 8шт.
Мотузка – довжина 960 мм – 2 шт.
Мотузка – довжина 3750 мм – 2 шт.
Підвіска для передпліччя і гомілки – 3 шт.
Підвіска для стегна і руки – 3 шт.
Підвіска для тазу – 1 шт.
Підвіска для грудної клітини – 1 шт.
Підвіска для голови – 1 шт.
Підвіска для ніг – 2 шт.
Подвійна підвіска з підкладками – 2 шт.
Фіксатор для стопи – 1 шт.
Гиря м’яка 0,5 кг – 1 шт.
Гиря м’яка 1 кг – 1 шт.
Гиря м’яка 1,5 кг – 1 шт.
Гиря м’яка 2 кг – 1 шт.
Гиря м’яка 2,5 кг – 1 шт.
Гиря м’яка 3 кг – 1 шт.
Гачок S-подібний – 30 шт.
   
6) Розміри кабіни для підвісної терапії повинні бути: ширина 200±5 см; глибина 200±5 см; висота 200±5 см;    
7) Максимальне навантаження не менше 200 кг;    
8) Наявність документу, що запропонований товар відповідає вимогам Технічного регламенту щодо медичних виробів, затвердженого постановою КМУ №753 від 02.10.2013;    
9) Завантаження та розвантаження, доставка до місця встановлення за розпорядженням Замовника, монтаж, налагодження та введення в експлуатацію товару здійснюється за рахунок Учасника (надати гарантійний лист від Учасника у складі тендерної пропозиції).    
3. Реабілітаційна бігова доріжка 1 Бігова доріжказ поручнями, що призначена для реабілітації. З обох боків обладнання кріпляться поручні з м’якого матеріалу, які забезпечують високий рівень безпеки при ходьбі по полотну бігової доріжки. Поручні забезпечують стійку підтримку для тренажера на кожному етапі використання пристрою. Бігова доріжка оснащена поручнями в передній частині пояса, що підвищує комфорт використання. Бігова доріжка має низьку початкову швидкість 0,3 км/год для реабілітації та під час одужання після важких травм.
Оснащена знімним реміннм безпеки, який підтримує стабільність під час тренувань; нековзким сходинкам з обох боків поверхні ременя.Бігова доріжка має велику кнопку безпеки, яка при натисканні негайно зупиняє бігове полотно. Додатковим елементом бігової доріжки є чіткий РК-дисплей, на якому відображається вся необхідна інформація. Вбудовані колеса дозволяють легко транспортувати обладнання з одного місця на інше.
Особливості:
низька мінімальна і максимальна швидкість;
підтримуючий поясний ремінь;
ручка по всій довжині ходової поверхні – на висоті 89,5 см;
Відстань між ручками 60 см;
легке управління та чіткий дисплей;
Велика кнопка безпеки для негайного вимкнення бігової доріжки;
додавання та віднімання швидкості з кроком 0,1 км/год;
комп’ютер відображає: час, дистанцію, швидкість, калорії;
   
4. Функціональний електростимулятор 1 Система роботи електростимулятора побудована на штучному збудженні м’язів за допомогою електричного імпульсу. Електроімпульс генерується міостимулятором, а потім передається на м’язи людини. Проходячи по м’язових тканинах, мікрострум, змушує їх скорочуватися. Викликати рухову активність у м’язах. Це призводить, у свою чергу, до підвищення припливу крові до м’язів, що скоротилися, стимулює венозний крововідтік, лімфовідтік, а також активізує синтез білків в організмі.    
5. Стельовий електричний підйомник (модель: GH1 з підйомним кронштейном, підвісною рейковою та зарядною системами) 1 1) Стельовий підйомник призначений для піднімання пацієнта та його переміщення;    
2) Розмір підйомника не більше 350 x 200 x 200 мм;    
3) Лінійна рейкова система загальною довжиною не менше 9 м;    
4) Рейки повинні бути виготовлені з алюмінію;    
5) Наявність монтажних кріплень для закріплення рейки до стелі;    
6) Максимальне навантаження на стельовий підйомник не менше 175 кг;    
7) Робота стельового підйомника від нікель-метал-гідридної акумуляторної батареї;    
8) Період повної перезарядки акумуляторної батареї не більше 3 годин;    
9) Наявність ручного пульта керування;    
10) Наявність функції плавного старт/стоп;    
11) Наявність функції екстреної зупинки;    
12) Наявність функції екстреного спуску;    
13) Діапазон підйому від мінімального до максимального положення підйомного кронштейну не більше 250 cм;    
14) Швидкість підйому при максимальному навантаженні не менше 40 мм/сек.;    
15) Максимальна кількість підйомів на одному заряді акумулятора не менше 50 разів на висоту 100см при навантаженні 85кг;    
16) Наявність механізму запобігання скручуванню підйомного ременя;    
17) Стельовий підйомник повинен бути укомплектований кронштейном для кріплення стропи;    
18) Стельовий підйомник повинен бути укомплектований стропою для активної реабілітації;    
19) Наявність документу, що запропонований товар відповідає вимогам Технічного регламенту щодо медичних виробів, затвердженого постановою КМУ №753 від 02.10.2013;    
20) Завантаження та розвантаження, доставка до місця встановлення за розпорядженням Замовника, монтаж, налагодження та введення в експлуатацію товару здійснюється за рахунок Учасника (надати гарантійний лист від Учасника у складі тендерної пропозиції).    
6. Сходи універсальні для навчання ходьби з похилою поверхнею 1 Призначені для відновлення рухових функцій і тренування нижніх кінцівок після протезування, а також реабілітації інсультних і кардіологічних хворих.
ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
додатково обладнані похилою площиною і регульованими за висотою поручнями для удосконалення навиків ходьби. Габаритні розміри: Довжина – 2270 мм; Ширина – 1500 мм; Висота – 1200 – 1400 мм; Вага виробу – 85 кг; Навантаження – до 120 кг.
   
           
           
       
           

 

ФОРМА

«ТЕНДЕРНА ПРОПОЗИЦІЯ»

(подається на фірмовому бланку учасника)

 

___________________ 2023 р.

 

 

Кому: _______________________________ (назва замовника)

Предмет закупівлі : _________________________________________________________

Найменування Учасника: ________________________________________________________

(повна назва організації учасника)

в особі ________________________________________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові, посада відповідальної особи)

уповноважений повідомити наступне:

  1. Розглянувши  тендерну документацію та всі вимоги до учасників та предмету закупівлі, ми згодні підписати договірна його виконання за ціною: __________________ грн (____________________________________________________________________________).
  2. Адреса (юридична, поштова) учасника торгів ____________________________________
  3. Телефон/факс _______________________________________________________________
  4. Відомості про керівника (П.І.Б., посада, номер контактного телефону): _______________
  5. Форма власності та юридичний статус підприємства (організації), дата утворення, місце реєстрації, господарська спеціалізація: ____________________________________________
  6. Код ЄДРПОУ (для юридичних осіб) (ідентифікаційний номер фізичної особи – платника податків та інших обов’язкових платежів) _______________________________
  7. Номер свідоцтва/витягу про реєстрацію платника податку на додану вартість/єдиного податку – для Учасника, який є платником податку на додану вартість/єдиного податку: ____
  8. Банківські реквізити: ___________________________________________________________
  9. П.І.Б., посада особи (осіб), уповноваженої (уповноважених) підписувати документи  тендерної пропозиції Учасника: ____________________________________________________
  10. Строк поставки товару (виконання роботи, надання послуги): ________________________
  11. П.І.Б., посада особи (осіб), уповноваженої (уповноважених) підписувати договір за результатами процедури закупівлі: _________________________________________________ 
  12. Цінова пропозиція (заповнити таблицю відповідно до лотів, які пропонує учасник):

 

Найменування предмета закупівлі (модель)

Кількість

Опис технічних характеристик

Ціна за одиницю (грн)

Всього (грн)

         

 


Останні публікації цього розділу:

Конкурс на місцеву закупівлю товарів гуманітарної допомоги сім’ям з дітьми – "ЗIМОВИ КОВДРИ"

Закупівля послуг менеджера/ки з підтримки оновлення/розробки та впровадження стратегічних планів розвитку громад проєкту

Закупівля послуг менеджера/ки по локальній координації та взаємодії з партнерами проєкту

Закупівля послуг комунікаційного/ї менеджера/ки

Закупівля послуг асистента_ки керівника/ці проєкту

Закупівля послуг менеджер/ки з моніторингу та оцінки