Запит цінових пропозицій на логістичну підтримку для тренінгу учасників програми ITOCA, який проводиться 14-17 листопада у Києві

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
PactUkraine

тендер tender 1 (10)
Запит цінових пропозицій на логістичну підтримку для тренінгу учасників програми ITOCA, який проводиться 14-17 листопада у Києві

Міжнародна неприбуткова організація Пакт (Pact) працює у 40 країнах світу, втілюючи програми міжнародної технічної допомоги. Пакт використовує у своїй роботі інтегрований адаптивний підхід для створення кращого майбутнього для спільнот, які стоять перед викликами бідності та маргіналізації. Пакт вибудовує системні рішення в партнерстві з місцевими організаціями, бізнесом та урядами.

Пакт реалізує проєкт «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Основна мета проєкту – посилити спроможність уряду України запобігати, виявляти та реагувати на загрози громадському здоров’ю, підтримувати життєдіяльність критично важливих служб громадського здоров’я під час кризи та захищати здоров’я всіх українців, включно з вразливими та маргіналізованими групами.

Пакт шукає постачальника, який надасть логістичну підтримку для проведення тренінгу для учасників програми ITOCA, який проводиться 14-17 листопада у Києві.

Очікується, що обраний постачальник забезпечить логістичну підтримку заходу до 20 осіб.

Пакт заохочує подавати заявки тих постачальників, які можуть надати локацію в межах Подільського району Києва, з укриттям, електрикою та інтернетом. Пакт розгляне такі пропозиції та оцінить їх. Інші райони також підходять.

Усі запитання або уточнення щодо RFQ P4059-2023-51 повинні бути викладені в письмовій формі та надіслані на електронну адресу [email protected] до 31/10/2023 09:00 (Київський час). Запитання та запити на уточнення, а також відповіді на них будуть надіслані всім одержувачам RFQ P4059-2023-51, які виявили зацікавленість у цьому запиті.

Заявки мають бути надіслані лише в електронному вигляді у форматі PDF та Excel (для розрахунків, будь ласка, використовуйте шаблон у Додатку 2) на електронну адресу [email protected] до 02/11/2023 18:00 (Київський час).

Пропозиції не повинні містити жодних зайвих рекламних матеріалів або комплексних форматів презентації (перевага надається чорно-білим кольорам). Пропозиції не повинні містити заархівовані файли. Сторінки, що потребують оригіналів підписів від руки, мають бути відскановані та надіслані у форматі PDF як додаток до електронного листа. Будь ласка, вкажіть номер RFQ та назву запиту в темі електронного листа.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, ознайомтеся з документами, що додаються:

RFQ P4059-2023-51 Logistics Support ITOCA training Kyiv, Ukraine 14-17 Nov 23
Додаток 2 RFQ P4059-2023-51 Calculation Logistics Support ITOCA training Kyiv, Ukraine 14-17 Nov 23


Останні публікації цього розділу:

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях

Програма грантів від USAID АГРО