FREE ZONE шукає постачальника меблів, постільного приладдя та рушників

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


тендер tender ntylth(2)
FREE ZONE шукає постачальника меблів, постільного приладдя та рушників

Благодійна організація FREE ZONE оголошує тендер на відбір постачальника меблів, постільного приладдя та рушників у межах проєкту «Забезпечення доступу представників уразливих груп до гуманітарної допомоги в умовах війни».

Відбір постачальника буде проведено за умови отримання не менше ніж 3-х тендерних/цінових пропозицій від компаній або ФОП, які надають такі товари чи послуги.

Детальний опис щодо оформлення та подачі пропозицій по тендеру знаходяться за посиланнями – Оголошення (запит тендерних пропозицій) та Додаток 1.

Пропозиції приймаються в формі Цінової пропозиції або рахунка (див. Оголошення, друга вкладка) та із супровідними документами відповідно до Оголошення, які зазначені в ньому.

Кінцева дата прийому пропозицій 03.11.23 до 17:00 год.

За детальною інформацією звертатись до Дейнеги Валентина Леонідівна, менеджерки із закупівель та логістики, +38 (095) 795-32-72, e-mail: [email protected].

Пропозиції приймаються на електронну пошту, оригінали надсилаються поштою (кур’єрською доставкою, Укрпоштою) або особисто в офіс організації.

Проєкт «Забезпечення доступу представників уразливих груп до гуманітарної допомоги в умовах війни» реалізується благодійною організацією FREE ZONE у межах програми «Разом ми – Шелтер», яка виконується Фондом Східна Європа за підтримки Гуманітарного фонду для України.


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів