ПОВТОРНЕ оголошення про тендер: Послуги з розробки інформаційно-консультативної веб-платформи у форматі чат-боту (Telegram)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
iahr

tender4
ПОВТОРНЕ оголошення про тендер: Послуги з розробки інформаційно-консультативної веб-платформи у форматі чат-боту (Telegram)

ГО “Інститут прикладних гуманітарних досліджень” наразі реалізовує проєкт «Експертна підтримка формування та реалізації регіональних інструментів компенсації (відшкодування шкоди) власникам житла в Харківській області, зруйнованого або пошкодженого внаслідок збройної агресії РФ» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Проєкт передбачає правовий захист майнових прав власників об’єктів житлової нерухомості Харківської області, які постраждали від російської агресії, у процедурах відшкодування та відшкодування збитків, де існують ризики порушення через недоліки (прогалини, конфлікти тощо), неналежна практика державного управління, зловживання, правова необізнаність населення (особливо – соціально незахищених верств).

Проєкт передбачає експертну підтримку формування ефективних регіональних інструментів захисту прав власності власників житла в Харківській області, сприяння вдосконаленню законодавства про відшкодування та відшкодування шкоди та практики його застосування органами місцевого самоврядування.

В рамках проєктної діяльності виникла потреба придбання послуг з інформаційних технологій (ІТ) для розробки та подальшого супроводу інформаційно-консультативної веб-платформи у форматі чат-боту (Telegram). Метою цього Оголошення є отримання цінових пропозицій на вищезгадані послуги.

Більш детальна інформація розміщена за посиланням https://docs.google.com/document/d/1DjjkUu1uXHiqooasOB8QjBvY1mbNNkof/edit


Останні публікації цього розділу:

Відкритий тендер – закупівля ноутбуки (проект УОП/UHF)

Тендер на закупівлю поставки технічного обладнання

Закупівля усного синхронного та послідовного перекладу

Безоплатне навчання IT та креативним спеціальностям для 90 жінок з сільських місцевостей

Експерт/ка із сільського господарства та кліматичних технологій

Конкурс на місцеву закупівлю товарів гуманітарної допомоги сім’ям – непродовольчі товари (засоби гігієни та побутова хімія)