Запит пропозиції на розміщення історій партнерів ENGAGE

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
USAID/ENGAGE

тендер-tender-1-10
Запит пропозиції на розміщення історій партнерів ENGAGE

Запит пропозиції на розміщення історій партнерів ENGAGE

Номер ЗЦП: P4767-2024-03

Дата оголошення: 07/11/2023

Останній термін для подання пропозицій: 27/11/2023 17:00

Поставити питання та зробити уточнення можна до: 13/11/2023

Оцінювана дата виконання зобов’язань: з 1/12/2023 по 30/09/2024

Запит пропозиції

на розміщення історій партнерів ENGAGE

Pact є міжнародною НУО, що має представництва в усьому світі, місія якої полягає в забезпеченні систематичних рішень, які дозволяють бідним та маргіналізованим верствам населення заробляти на гідне життя, бути здоровими та користуватися перевагами, що їх надає природа. Pact досягає цієї мети шляхом посилення місцевого потенціалу, формування ефективних систем управління та перетворення ринків на фактор розвитку. Починаючи з 2006 року, Pact працює в Україні у сферах управління, розвитку потенціалу та охорони здоров’я. Спираючись на десятилітній досвід, ми вирішуємо ключові проблеми, що постають перед організаціями громадянського суспільства в Україні.

Цей запит пропозиції є частиною Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (Програма «Долучайся!»). Метою Програми «Долучайся!» (USAID/ENGAGE) є підвищення обізнаності громадян про громадянську діяльність та їхнє залучення до неї на національному, регіональному і локальному рівні.

У 2023 році Pact придбав послуги професійних постачальників для посилення технічного потенціалу основних партнерів у створенні ефективних комунікаційних продуктів для розповіді за допомогою цільового навчання та наставництва. Завдяки цьому тренінгу Pact допоміг організаціям-партнерам у створенні переконливих і вражаючих повідомлень про свою діяльність, що призвело до залучення комунікаційних продуктів, які резонують з різноманітною аудиторією.

Для забезпечення публікації історій партнерів Pact в іноземних ЗМІ для підвищення міжнародної обізнаності про внутрішні події, що відбуваються в Україні, Pact прагне залучити послуги професійних постачальників, щоб допомогти адаптувати історії партнерів для іноземної аудиторії та діяти як зв’язок між міжнародними ЗМІ та партнерами Pact.

Про умови конкурсу можна прочитати у повному тексті оголошення за цим посиланням https://engage.org.ua/zapyt-propozytsii-na-rozmishchennia-istorij-partneriv-engage/ 

Просимо надсилати пропозиції на адресу [email protected] з темою листа «ENGAGE Partner Stories’ Placement (P4767-2024-03)» до 27 листопада 2023 р., до 17:00 год. за Київським часом.


Останні публікації цього розділу:

Відкритий тендер – закупівля ноутбуки (проект УОП/UHF)

Тендер на закупівлю поставки технічного обладнання

Закупівля усного синхронного та послідовного перекладу

Безоплатне навчання IT та креативним спеціальностям для 90 жінок з сільських місцевостей

Експерт/ка із сільського господарства та кліматичних технологій

Конкурс на місцеву закупівлю товарів гуманітарної допомоги сім’ям – непродовольчі товари (засоби гігієни та побутова хімія)