Громадські активісти та поліція обговорили стратегію співпраці у Сєвєродонецьку

28 квітня 2016 року у місті Сєвєродонецьк відбулась стратегічна сесія "Формування місцевих пріоритетів поліцейської діяльності в м. Сєвєродонецьк та поліпшення її взаємодії з громадським сектором". ...

Додано:
pela-lug

IMG_20160428_151412_HDR
Громадські активісти та поліція обговорили стратегію співпраці у Сєвєродонецьку

28 квітня 2016 року у місті Сєвєродонецьк відбулась стратегічна сесія “Формування місцевих пріоритетів поліцейської діяльності в м. Сєвєродонецьк та поліпшення її взаємодії з громадським сектором”. Організатор заходу ГО «Суспільна служба правової допомоги» за підтримки Програмної  ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження».

В заході взяли участь начальник Сєверодонецького відділу поліції Василь Миколаєнко, керівник громадської організації “Суспільна служба правової допомоги” Максим Данильченко, представники Сєверодонецької міської ради, громадські організації та мешканці міста.

IMG_20160428_152052_HDR

Під час заходу учасники обговорили основні пріоритети розвитку національної поліції в місті і рівень взаємодії органів місцевого самоврядування, національної поліції, громадських організацій, спрямованих на поліпшення громадської безпеки в м. Сєвєродонецьк, проблеми з якими стикають правоохоронні органи, питання оновлення особового складу в м. Сєвєродонецьк.

“Комунікація між органами місцевого самоврядування, національною поліцією та громадськістю є надважливим завданням сьогодні. Це дозволить відновити довіру до правоохоронної системи та налагодити ефективну роботу з метою забезпечення правопорядку в регіоні”, – відмітив керівник громадської організації “Суспільна служба правової допомоги” Максим Данильченко.

IMG_20160428_151442_HDR

За результатами заходу учасники домовились про координацію своєї роботи, розробили спільне бачення документів направлених на поліпшення громадської безпеки в місті Сєвєродонецьк, які в найближчий час будуть представлені громадськості.

Метою проекту «Громада та поліція: спільні дії на користь Луганщини», що здійснюється  ГО «Суспільна Служба Правової Допомоги» за підтримки Програмної  ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» є формування сталих зв’язків між поліцією та громадами Луганщини через впровадження дієвих форм підзвітності поліції, встановлення  та підтримання правопорядку, забезпечення попередження злочинності в громадах.


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

Мукачево — перше місто в Україні, у якому запрацюють "медіаційні патрулі" у школах

Громади зможуть рахувати кількість відходів від руйнувань за уніфікованим методом

Суд зобов’язав комунальне підприємство провести облік дерев у зеленій зоні

Розробка команди з Львівщини увійшла в трійку європейських інноваційних бізнес-проєктів 2024 року

Рух відкритих даних: досвід Великобританії для транспарентності місцевої влади на Харківщині та в Україні

ZDOROVI отримали від МОЗ статус критично важливого підприємства у військовий час для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення