Проведення тренінгу з фандрайзингу та розробка фандрайзингового плану БФ на 2024 – 2025 роки, складання фінансової політики

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
rekombg

тендер tender ntylth(2)
Проведення тренінгу з фандрайзингу та розробка фандрайзингового плану БФ на 2024 – 2025 роки, складання фінансової політики

Благодійний фонд “Україна без кордонів”

Адреса

м.Київ вул. Ольжича 4/37

Види послуг

тренінг з фандрайзингу

У межах програми «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства» від  ІСАР Єднання, Благодійний фонд “Україна без кордонів”” оголошує тендер на проведення тренінгу з фандрайзингу, результатом якої стане складений фандрайзинговий план організації на 2024-2025 роки, а також складена фінансова політика організації

Молодий наш Благодійний Фонд “Україна без кордонів” – це добровільне об’єднання кількох десятків українських переселенців за кордоном із вже напрацьованими партнерськими контактами некомерційних благодійних організацій в Україні і в Німеччині. Наша команда потребує для подальшого розвитку вдосконалення навичок  взаємодії, залучення ресурсів для реалізації різних проектів, які вже діють і які ще лише плануються.  

Очікуємо проведення навчання із залучення ресурсів, матеріальних і нематеріальних, для реалізації благодійних проектів для 10 учасників організації і волонтерів, а також подальший супровід і консультації зі складання фандрайзингового плану, фінансової політики та їх імплементації.  

Благодійна організація “Благодійний фонд “Україна без кордонів” організовує збір коштів для реалізації проектів допомоги населенню в Україні, а також  задля покращення соціального становища українських переселенців за кордоном. 

Наразі Фонд продовжує проекти з надання адресної гуманітарної допомоги, реабілітаційні проекти психологічного відновлення, а також ініціює культурні проекти з метою збору пожертв для створення реабілітаційного центру в Україні. 

Прагнемо знайти компетентного фахівця, який розділяє наші цінності і прагнення, а відтак готовий допомогти нам зміцнитися, сприяти формуванню сталості нашого Благодійного фонду “Україна без кордонів”.

Контактна особа

Коваленко Наталія +38631000061

[email protected]

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на укладання разового договору на ремонт чотирьох санвузлів та чотирьох душових кімнат

Тендер на укладання разового договору на ремонт трьох кухонь та трьох санвузлів, м. Запоріжжя

Надання послуг перевезень в межах реалізації проєкту УВКБ ООН

Запит цінових пропозицій на послуги з бронювання протиударною плівкою вікон офісного приміщення (Харків)

Тендер на проведення організації заходу

Тендер на постачання індивідуальних медичних аптечок