Партнерство задля Цілей сталого розвитку в Україні

Інкубатор зелених громад (greenqb.org) запрошує приєднатися до багатостороннього партнерства для просування Цілей сталого розвитку (ЦСР) в Україні. Анкета Мета Партнерства полягає в розробці ...

partnership-2
Партнерство задля Цілей сталого розвитку в Україні

Інкубатор зелених громад (greenqb.org) запрошує приєднатися до багатостороннього партнерства для просування Цілей сталого розвитку (ЦСР) в Україні.

Анкета

Мета Партнерства полягає в розробці механізму наставництва місцевих громад України в досягненні ЦСР, сприяння в реалізації пілотних проектів та допомога громадам у залученні ресурсів, передачі знань й масштабуванні успішних практик.

Ми прагнемо до інноваційних, стійких і масштабованих підходів у просуванні ЦСР на комплексній основі (беручи до уваги взаємозв’язки між різними цілями і показниками), одночасно спрямовуючи зусилля на вразливі групи.

Потенційні партнери повинні мати попередні успіхи у роботі щодо сталого розвитку, і інтерес у залученні до діяльності на рівні окремих громад на території України. Підконтрольні території Донецької і Луганської областей будуть серед наших пріоритетних регіонів.

Партнерам буде запропоновано надавати менторську підтримку під час розробки та апробації Інкубатору. Разом ми будемо прагнути залучити додаткові таланти та кошти.

Аби висловити свій інтерес, будь ласка, заповніть цю форму bit.ly/partnersdgs, або напишіть нам: [email protected]. Додаткова інформація на сайті: greenqb.org.


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Нова програма від U-LEAD: підтримка сільського розвитку за стандартами ЄС

Запущено другий сезон подкасту RIGHTS NOW!: розмови про уроки історії, світову безпеку та українську ідентичність

«Навчання і працевлаштування». Для українських ветеранів та ветеранок запустили програму адаптації до цивільного життя

Програма підтримки волонтерських центрів запрацює у 5 центральних регіонах України

«Допомогти собі, щоб допомагати іншим»

Про «доросле»: «Феміністична майстерня» запускає подкаст про секс-просвіту