Інтерактивний тренінг-інтенсив для фахівців-логопедів Івано-Франківщини

Початок: 24.11.2023
Адреса: пл. Міцкевича, 3, Івано-Франківськ, Івано-Франківська обл., 76000, Україна
Місце: Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
ГО «Центр ініціатив сприяння соціальному та культурному розвитку в Україні»
Телефон: +38 066 614 44 24
E-mail: [email protected]

Завершено

1671729394_kartinkin-net-p-deti-s-knigami-kartinki-instagram-9
Інтерактивний тренінг-інтенсив для фахівців-логопедів Івано-Франківщини

В актовій залі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти / пл. Міцкевича, 3 / з 11:00 до 13:00 / відбудеться освітній захід : «Практичні кейси в діяльності сучасного логопеда», в програмі якого будуть висвітлені такі теми:

«Сучасний логопед, хто він?»

«Практичні кейси та лайфхаки в скриньку логопеда».

«Логопедичний арт - коучінг».

«Відповіді на питання фахівців» / Інтерактивна частина /.

Організатори заходу освітньо – тренінговий центр «ЛОГОДАР» / засновник та керівник п. Тетяна ЯРМАК / та ГО «Центр ініціатив сприяння соціальному та культурному розвитку в Україні» / керуючий партнер п. Роман БІЛЯВСЬКИЙ / запрошують логопедів дошкільних, загальноосвітніх закладів освіти, фахівців – консультантів ІРЦ, вихователів та асистентів вихователів ЗДО, вчителів та асистентів вчителів ЗСО, викладачів педагогічних та медичних ЗВО, студентів педагогічного, медичного, психологічного напрямків.

Реєстрація на захід за посиланням.

Реєстрація на захід за телефоном: +38 098 877 57 42  /  +38 066 614 44 24

Давно не секрет, що мова людини розкриває багато інформації про саму особистість, таким чином бути її певним відображенням. В нашому сьогоденні необхідність красиво і правильно говорити, стає важливим фактором. Хороша чітка вимова може зробити людину успішною, а мовленнєві порушення – стати тому успіху на заваді.

Одними з важливіших обов’язкові якості професії — це комунікабельність і наполегливість, адже завдяки налагодженій комунікації між всіма учасниками корекційного процесу, можна отримати позитивний результат від спільної роботи.

Захід відбудеться за підтримки: Департаменту освіти і науки  Івано- Франківської обласної державної адміністрації, Івано – Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та офіційного партнера заходу ГО «Центр ініціатив сприяння соціальному та культурному розвитку в Україні».