Інженер/ка з комп’ютерних систем та супроводу програмних комплексів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Vacancy вакансія dfrfycsz(5)
Інженер/ка з комп’ютерних систем та супроводу програмних комплексів

У зв’язку з розширенням діяльності, у команді Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) відкрита вакансія Інженера з комп’ютерних систем та супроводу програмних комплексів. На даній посаді Інженер у координації з Головним інженером з комп’ютерних систем, виконуватиме догляд та обслуговування комп’ютерної мережі в офісі Програми USAID АГРО, включаючи всі апаратні та програмні компоненти, забезпечуватиме і підтримуватиме роботу управлінських модулів MS Project, а також управлінських рішень, створених на базі SharePoint. А також забезпечуватиме функціонування всіх елементів офісної мережі у належному стані та захищати дані від їхньої втрати. Разом з тим,  з огляду на орієнтацію Програми USAID АГРО на оптимізацію та автоматизацію робочих та бізнес-процесів, Інженер забезпечуватиме і підтримуватиме роботу Microsoft 365, ключових офісних застосунків та управлінських рішень, створених на базі SharePoint, MS Project for the Web, Power BI, MS PowerPlatform та Power Automate тощо.

Необхідні навички та професійна кваліфікація:

  • Щонайменше 5 (п’ять) років професійного досвіду на аналогічній посаді із виконанням задач та основними функціями і відповідальністю, схожими на означені вище;
  • Вища освіта (магістр або еквівалент) за спеціальністю IT;
  • Грунтовні знання і вміння для налаштування, підтримки та налагодження роботи обладнання Fortinet (FortiGate, Wireless, FortiSwitch, Cisco Meraki тощо);
  • Відмінне знання Microsoft 365;
  • Досвід розробки та/або налаштування Microsoft Power Apps, Power Automate є великою перевагою;
  • Підтверджене вміння працювати професійно, конструктивно, співпрацювати як член команди, дотримуватись графіків, ефективно комунікувати, працювати з різноманітними партнерами у динамічному середовищі;
  • Вміння виконувати щоденну роботу та досягати очікуваних результатів без безпосереднього нагляду;
  • Успішний досвід роботи у багатонаціональних і багатомовних колективах під тиском та в умовах стислих термінів;
  • Попередній досвід роботи у проектах технічної допомоги USAID або інших міжнародних донорів на аналогічній посаді і відповідальністю, схожими на означені вище буде значною перевагою.
  • Вільне володіння українською мовою;
  • Володіння англійською мовою на рівні, достатньому для виконання професійних обов’язків та розуміння пов’язаної з роботою Програми письмової комунікації (наприклад, електронної пошти).

Визначене місце роботи: м. Київ. Для роботи на цій посаді передбачається укладення строкового трудового договору терміном дії на один рік на умовах повної зайнятості з можливою щорічною пролонгацією до завершення строку впровадження Програми (13 листопада 2026 р.)

Завантажити повний опис технічного завдання

Просимо надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу [email protected] не пізніше 20 грудня 2023 р. з поміткою “IT Specialist / Software Engineer” та Вашим прізвищем у темі листа. Будь-ласка, жодних запитів за телефоном, ми зв’яжемося тільки з фіналістами. 

Довідково: 

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це 7-річний проєкт (2019-2026), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку та реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл». Метою Програми USAID АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад України, які потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних і прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.


Останні публікації цього розділу:

Фахівець/чиня з супроводження діяльності та розвитку активностей центрів

Провідний фахівець/чиня з закупівель

Фахівець/чиня з супроводження діяльності та розвитку центрів

Оголошено конкурсний відбір фахівців для проведення тренінгу з Microsoft Excel

Провідний/на спеціаліст/ка із розвитку бізнесу

Керівни/ця Напряму з Відновлення