Тендер на закупівлю мобільних освітлювальних веж для громад-партнерів DAI «ГОВЕРЛА»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Hoverla Procurement

тендер tender 1 (8)
Тендер на закупівлю мобільних освітлювальних веж для громад-партнерів DAI «ГОВЕРЛА»

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» («Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування») оголошує конкурс на постачання мобільних освітлювальних веж для громад-партнерів DAI «ГОВЕРЛА».

RFQ-KYV-23-064 “Procurement of Mobile Light towers for partner communities” / RFQ-KYV-23-064 Закупівля Мобільних освітлювальних веж для громад-партнерів».

Зацікавлені учасники можуть отримати повний тендерний документ (RFQ), надіславши запит електронною поштою на адресу [email protected] до 05 грудня 2023, 17:00, за місцевим київським часом.

В полі “тема” прохання вказати: RFQ-KYV-23-064 «Procurement of Mobile Light towers» / RFQ-KYV-23-064 «Закупівля Мобільних освітлювальних веж».

Питання щодо цього запиту мають бути надіслані до 05 грудня 2023 року, 17:00, за київським часом на електронну адресу [email protected].

Цінові пропозиції мають подаватися в електронному вигляді до 12 грудня 2023 о 17:00 за місцевим київським часом тільки на електронну адресу: [email protected].


Останні публікації цього розділу:

Конкурсний відбір від Helvetas Swiss Intercooperation для проведення тренінгів для навчання дорослого населення профтех спеціальностям у Харківській, Дніпропетровській та Полтавській областях

Постачальник послуг редизайну веб-сайту Індексу прозорості енергетики

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі меблів (диванів-лавок)

Тендер на закупівлю обладнання для просторів/ Invitation to participate in the Tender for the purchase of equipment for spaces

Закупівля та встановлення додатково обладнання для автомобілів Національної поліції

Конкурс на закупівлю послуг дизайну та друку інформаційно-промоційних матеріалів