Програма USAID АГРО підтримає створення та розвиток навчального центру з підготовки персоналу в сфері зберігання та переробки зернових й олійних

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Навчальний центр
Програма USAID АГРО підтримає створення та розвиток навчального центру з підготовки персоналу в сфері зберігання та переробки зернових й олійних

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) надасть до 11 млн грн співфінансування на створення та розвиток навчального центру для підготовки професійних кадрів у секторах зберігання і переробки зернових та олійних культур.  Не менше ніж 20% від загального бюджету проекту має профінансувати субреципієнт.

Передбачається, що навчальний центр співпрацюватиме з підприємствами у галузі зберігання зерна (елеватори), переробки зернових та олійних культур, виготовлення продуктів харчування або кормів/комбікормів, чим сприятиме створенню  партнерських відносин та взаємодії на ринку, обміну досвідом, чим сприятиме розвитку галузі. Мета його діяльності – сприяти стійкому розвитку переробної галузі та підвищення її конкурентоспроможності на ринку.

Окрім того, проект зі створення/розвитку такого навчального центру має залучити до сфери зберігання і переробки зернових та олійних жінок, ветеранів війни, людей з інвалідністю, молодь, людей, які змінили місце проживання через війну (ВПО). Навчання персоналу у центрі підвищить шанси на працевлаштування та збільшення доходів всіх учасників. Завдяки кваліфікованим працівникам, які розуміють сучасні технології та стандарти, галузь переробки зернових та олійних культур отримає додатковий стимул для розвитку і конкурування на ринку. 

Період виконання договору субгранту за цим запитом не перевищуватиме 18 місяців. Приблизна дата присудження субгранту за цим запитом – 20 лютого 2024 р. 

Дедлайни:

  • до 15 грудня 2023 р. зареєструватися на передзаявочний семінар (для цього потрібно надіслати ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону на адресу [email protected] із посиланням на ЗПЗ № 64).
  • 19 грудня 2023 р. із 11:00 до 13:00 – передзаявочний онлайн семінар щодо порядку заповнення аплікаційної форми
  • до 18:00 22 грудня просимо надіслати всі запитання щодо цього субгранту на ел. скриньку [email protected] (з посиланням на ЗПЗ-64 на ім’я Нелі Лайко, менеджерки відділу субгрантів і контрактів)
  • до 18:00 8 січня необхідно надіслати заяки (включаючи бюджет та супровідну  документацію) на ел. скриньку [email protected] (із посиланням на ЗПЗ-64).

Програма АГРО письмово підтвердить отримання всіх заявок, поданих на вище вказану електронну адресу. Якщо відповідь від Програми АГРО не надійшла, рекомендуємо надіслати повідомлення на [email protected].   

Завантажити повний опис технічного завдання.

У будь-якій кореспонденції щодо цього конкурсу прохання зазначати його назву: ЗПЗ-64.

Довідково:

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це 7-річний проєкт (2019-2026), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку та реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл».  Метою Програми USAID АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад України, які потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних і прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.


Останні публікації цього розділу:

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях

Програма грантів відUSAID АГРО

Тендер на закупівлю робіт із ремонту покрівель в Харківській та Херсонській областях (2 лоти)