Другий відкритий тендер (грант) кліматичних інновацій ARSINOE – Продовжено

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Oleksandr Babiy

ARSINOE Open Tender for Innovations
Другий відкритий тендер (грант) кліматичних інновацій ARSINOE – Продовжено

Продовжено до 15 січня 2024 року, 12:00 (за Брюселем)! 

Ви розробляєте рішення для кліматичних інновацій? Проєкт ARSINOE, фінансований ЄС, пропонує до 50 000 Євро переможцям, що будуть відібрані в рамках Другого відкритого тендера. Проект шукає рішення, які допоможуть регіонам та громадам по всій Європі збільшити їх стійкість до екстремальної спеки, дефіциту води, посухи, забруднення води або повеней.

Важливість участі українських інноваторів у проекті ARSINOE

Проект має на меті створення кліматично стійких регіонів за допомогою системних рішень та інновацій. Детальніше про проект можна дізнатись на офіційній сторінці. Залучення інноваторів з України до участі у другому відкритому тендері є важливим кроком не тільки для розвитку власних технологічних рішень, але й для демонстрації потенціалу українського інноваційного сектору на міжнародному рівні. Неприбуткові та дослідницькі організації, МСП, академічні установи мають можливість реалізувати свої напрацювання у працюючій демонстарції.

Участь у проекті ARSINOE є унікальною можливістю для українських інноваторів не тільки отримати фінансування до 50.000 євро на демонстраційні заходи, але й представити свої рішення широкій європейській аудиторії. Це відкриває двері для майбутнього співробітництва, розвитку бізнесу та впровадження інновацій на нових ринках. 

Участь у другому відкритому тендері кліматичних інновацій є не просто конкурсом на отримання фінансування, але й платформою для обміну ідеями, досвідом та знаннями. Це створює потужну мережу між учасниками, що сприяє спільному вирішенню кліматичних викликів.

Інформація про тендер:

  • Період подачі заявок: листопад 2023 – 15 січня 2024.
  • Фінансування: до 50.000 євро на демонстраційну діяльность.
  • Напрями подачі – 12 Case Studies, відповідно до визначених проблем.
  • Країни-учасниці: включають Україну та багато інших.

Хто може подати заявку:

  • МСП, стартапи, університети, науково-дослідницькі інститути, некомерційні організації, асоціації.
  • Подача індивідуальна, створення консорціуму не передбачене.
  • Мова подачі – англійська.

Які проєкти очікуються:

  • Інновації, які мінімізують вплив екстремальної спеки, стресу води, забруднення води та/або повеней, на різних рівнях технологічної зрілості (TRL).

Важливі кроки для участі:

  1. Детально ознайомтеся з визначеними викликами та додатковою інформацією стосовно Case Studies на офіційній сторінці оголошення – https://arsinoe-project.eu/open-calls-2/.
  2. Відвідайте сайт climateinnovationwindow.eu, щоб ознайомитися з попередніми інноваціями.
  3. Уважно прочитайте посібник для заявників перед підготовкою онлайн-заявки.
  4. Подайте заявку онлайн до 8 січня 2024 року.

Інформаційні сесії:

  • Зареєструйтеся для участі в онлайн інформаційних сесіях 12 грудня 2023 та 5 січня 2024 можна за наступним посиланням
  • На зустрічі можна буде задати запитання організаторам проекту, та представникам від Case Studies, для яких подаватимуться проекти.
  • Запитання стосовно оголошення можна спрямовувати на електронну адресу: [email protected].

 Автоматизований (ШІ) асистент:

Команда GrantCopilot.eu розробила атоматизований асистент, що застосовує моделі OpenAI (ChatGPT) для допомоги у підготовці та поданні пропозиції на Другий відкритий тендер кліматичних інновацій ARSINOE. Щоб дізнатись більше про можливості, безкоштовно працювати з демо-версією та отримати доступ до повної версії – переходьте за посиланням:

ЗАПИТАТИ АСИСТЕНТА

GrantCopilot

 

Важлива інформація – GrantCopilot.eu не є учасникмо проекту ARSINOE, не діє від імені проекту, не є офіційним інструментом проекту, є надавачем консалтингових послуг відповідно до чинного законодавства. Використання асистента не регламентується умовами конкурсу, не впливає на оцінку, і не є частиною процесу подачі. Послуги асистента надаються на умовах відкритої оферти, “як є” (“As is”).


Останні публікації цього розділу:

Конкурсний відбір від Helvetas Swiss Intercooperation для проведення тренінгів для навчання дорослого населення профтех спеціальностям у Харківській, Дніпропетровській та Полтавській областях

Постачальник послуг редизайну веб-сайту Індексу прозорості енергетики

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі меблів (диванів-лавок)

Тендер на закупівлю обладнання для просторів/ Invitation to participate in the Tender for the purchase of equipment for spaces

Закупівля та встановлення додатково обладнання для автомобілів Національної поліції

Конкурс на закупівлю послуг дизайну та друку інформаційно-промоційних матеріалів