Консультаційні послуги з розробки типової міської програми з інтеграції внутрішньо переміщених осіб

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Благодійна організація «Благодійний фонд «Все буде добре – Україна», (далі – БО «БФ «ВБД- Україна»), код ЄДРПОУ 44684190, оголошує конкурс на закупівлю послуги щодо створення типової міської програми з інтерграції внутрішньо переміщених осіб в межах проєкту “Діяльність Донеччина Хаб у Хмельницькій області”, який реалізується в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного департаменту США для реалізації проекту Діяльність Донеччина Хаб у Хмельницькій області в межах грантової угоди № FY24-VIA-EWBFU. Постачальник послуг має мати досвід у створенні подібних програм, проживає або переміщений на територію Хмельницької громади.

Від постачальника даних послуг ми очікуємо здійснення аналізу, на підставі якого розробиться  типова програма, яка включає стратегічні та конкретні заходи для підтримки та інтеграції ВПО у міському середовищі. Ця програма сприятиме ефективному використанню ресурсів та створенню сприятливої атмосфери для розвитку громадського сектору.

Від постачальника очікуємо виконання даних послуг протягом грудень-січень 2023 року, здійснення аналізу та розробки даної програми, яку зможемо розглянути разом із ВПО в грудні 2023 року.

Вимоги до кандидатів/ок:

  • Досвід розробки програм та матеріалів для органів державної влади, органів місцевого самоврядування, неурядових громадських організацій, тощо.
  • Досвід роботи у зазначеній сфері.
  • Знання використання цифрових технологій для комунікації з широкою аудиторією.
  • Креативність та інноваційний підхід роботи у заявленій тематиці.
  • Відповідальність та вміння дотримуватися поставлених дедлайнів.
  • Гнучкість та адаптивність в роботі.
  • Готовність приступити до роботи в найкоротші терміни.

Документи, які необхідно надати для участі у конкурсі:

  1. Резюме із зазначенням розроблених програм та гонорару за виконану роботу
  2. Список та контактні дані осіб, які можуть надати рекомендацію (щонайменше дві).
  3. Документи про право на здійснення підприємницької діяльності.

Резюме та інші складові пакету документів просимо надіслати до 18.12.2023 на електронну адресу: [email protected], ставлячи у копію [email protected] у темі листа обов’язково вказувати «Розробка типової цільової програми інтеграції ВПО»

Конкурс відбуватиметься у два етапи: перший – оцінка резюме, другий етап – співбесіди з кандидатами, запрошеними за результатами першого етапу та перевірка рекомендацій.


Останні публікації цього розділу:

Відкритий тендер – закупівля ноутбуки (проект УОП/UHF)

Тендер на закупівлю поставки технічного обладнання

Закупівля усного синхронного та послідовного перекладу

Безоплатне навчання IT та креативним спеціальностям для 90 жінок з сільських місцевостей

Експерт/ка із сільського господарства та кліматичних технологій

Конкурс на місцеву закупівлю товарів гуманітарної допомоги сім’ям – непродовольчі товари (засоби гігієни та побутова хімія)