Райтер(-ка) до Фонду “Євразія”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Eurasia Foundation

EF_logo-horizontal-a
Райтер(-ка) до Фонду “Євразія”

Фонд Євразія, виконавець проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS», що фінансується Урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Департаментом із міжнародного розвитку Уряду Великої Британії (UK aid), шукає Райтера / Райтерку.

Умови співпраці: контакт консультанта до квітня 2024 року (+/- 1 місяць).

Обсяг робіт :
● Створення контенту (новин, меседжбоксів та Q&A, дописів для соціальних мереж, тез для виступів, історій успіху, брошур, презентацій, текстів для лендингів, віжуалів, e-mail листів та інших інформаційних матеріалів) для комунікаційних каналів, що використовуються проєктом TAPAS та партнерами, з метою поширення інформації про результати діяльності проєкту та виконання його цілей і завдань.
● Співпраця зі ЗМІ: генерувати інформаційні приводи, готувати пресматеріали (релізи, колонки, інтерв’ю, спецпроєкти, цитати тощо).
● Надання комунікаційної підтримки команді під час написання комунікаційних планів, а також під час організації заходів.
● Координація комунікаційних активностей з державними органами та іншими сторонами проєкту.
● Виконання інших комунікаційних завдань.

 Кваліфікації:
● Мінімум два (2) роки досвіду у комунікаціях, журналістиці, маркетингу або інших дотичних галузях, зокрема у створенні контенту та реалізації успішних комунікаційних кампаній.
● Досвід роботи зі ЗМІ.
● Досконале знання української мови та правопису, знання англійської – не нижче рівня Upper-Intermediate.
● Відмінні навички письмового та усного спілкування.
● Відповідальність, ініціативність, уважність до деталей, пунктуальність.
Досвід співпраці з державними установами, громадськими організаціями та міжнародними донорськими проєктами буде перевагою.

Просимо вас уважно ознайомитися з д Кодексом етичних норм за посиланням: https://tapas.org.ua/wp-content/uploads/2023/12/Code-of-Ethics-1-1-1.pdf

Чекаємо на резюме, яке містить прямі контактні дані, відомості про релевантний досвід роботи та навички, а також портфоліо з прикладами комунікаційних матеріалів на e-mail [email protected]. Прохання обов’язково вказати назву позиції та внутрішній порядковий номер Фонду Євразія по цьому конкурсу, а саме TAPAS-RFQ-2023-036, у темі листа.

Кінцевий строк подачі документів: 28 грудня 2023 р (18:00 за київським часом).


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Inclusion Advisor

Вакансія: Facilities and Inventory Management Lead

DAI Global LLC шукає Technical Copy Editor

Press and Media Coordinator - Посольства США

Public Health Specialist (Strategic Information) - Посольство США

Administrative Assistant in the Community Liaison Office (Посольство США)