У Полтаві пройде благодійна акція «Запитай поради у лікаря»

Перший заступник директора  Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков повідомив, що  з 17.05.2016 по 03.06.2016 з 10.00-17.00 (крім ...

Додано:
socium.pl

29
У Полтаві пройде благодійна акція «Запитай поради у лікаря»

Перший заступник директора  Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков повідомив, що  з 17.05.2016 по 03.06.2016 з 10.00-17.00 (крім суботи та неділі) всі бажаючі можуть отримати безкоштовну кваліфіковану консультацію по інтернету наступних лікарів та спеціалістів: психолога, лікаря сімейної медицини, анестезіолога, кардіолога, невропатолога та лікаря-онколога, або надіслати загальне питання не виходячи з дому, а саме написати повідомлення на адресу: [email protected].

Андрій Олєйніков зазначив, що акція є цілком анонімною, та спрямована на людей, які працюють повний робочий день й не мають можливості відпроситися з роботи, а також для тих, хто з невідомих причин не наважується звернутися до лікаря. Для детальної консультації, за бажанням буде надано телефон відповідного медичного фахівця.

До даної акції залучено працівників провідного медичного центру міста Полтави. В ході проведення попередньої акції було надано близько 300 різноманітних консультацій, переважно громадян цікавило питання: «Куди звертатись та що робити із будь-якого медичного питання».


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

39 ветеранів/-ок успішно завершили навчання на сертифікатній програмі “Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення"

Громадська участь у місцевій політиці: які зміни до статутів громад мають внести сільські та селищні ради Харківщини

«Ми змогли відірвати дітей від гаджетів». Як у Вишнівській громаді реалізували шкільний бюджет

Як «Попередити корупцію просто» — пояснюємо в експлейнерах на Суспільному

ГО «Докудейз» запускає проєкт LAB: DOCU/СИНТЕЗ х Архів Війни

Анонс: Школа врегулювання конфліктів та миротворчості у територіальних громадах