На Кіровоградщині формують команду тренерів для протидії торгівлі людьми

Обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва (ОЖІС) 11-12 травня 2016 року провела дводенний тренінг для суб’єктів Національного механізму взаємодії, що працюватимуть у сфері попередження ...

02
На Кіровоградщині формують команду тренерів для протидії торгівлі людьми

Обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва (ОЖІС) 11-12 травня 2016 року провела дводенний тренінг для суб’єктів Національного механізму взаємодії, що працюватимуть у сфері попередження та протидії торгівлі людьми у Кіровоградській області. Керівник проекту «Поширення національного механізму взаємодії (НМВ) суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні» Олена Гаращенко коротко представила підсумки року роботи проекту.

03

Участь у тренінгу взяли державні службовці відповідних структур, що працюють у сфері попередження та протидії торгівлі людьми, обласного та районного рівнів: Кіровограда, Бобринецького, Олександрійського, Світловодського, Новоукраїнського та інших районів. Тренінг провели Тетяна Федорова  і Валентин Боровиков. Учасники дуже активні й уважно виконували усі завдання.

Мета досягнута: тренери ОЖІС підготували гідну команду тренерів, яка буде спроможна проводити навчання суб’єктів взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми.


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Анонс: Школа врегулювання конфліктів та миротворчості у територіальних громадах

Як зберегти традиційну культуру та нашу ідентичність, міркували на триденному заході у Богуславі

До 40 протезів на місяць: як у Полтаві протезують та реабілітують людей після поранень

До своєї природи: у Києві відкрилась виставка з любов’ю до української спадщини

10 років БФ «Твоя опора»: зібрано й надано допомогу на 710 млн грн

Ресурсні центри неурядового сектору Півдня України обмінялись досвідом та обговорили нові ініціативи