Координатор/ ка з охорони здоров’я для офісу Швейцарського Червоного Хреста в Україні

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
AnnaDiudenko

Vacancy-вакансія-dfrfycsz12
Координатор/ ка з охорони здоров’я для офісу Швейцарського Червоного Хреста в Україні

Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) відкриває конкурс на посаду Координатора / Координаторки з охорони здоров’я для офісу Швейцарського Червоного Хреста в Україні

Швейцарський Червоний Хрест підтримує Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) у його гуманітарній діяльності в Україні та тісно співпрацює з регіональним осередком ТЧХУ у Кропивницькому (фізична присутність), а нещодавно розпочав співпрацю з регіональним осередком ТЧХУ в Херсоні (дистанційна підтримка). Ця посада фінансово та технічно підтримується SRC. Діяльність і програми SRC в Україні узгоджені зі Стратегією URCS на 2022–2025 роки та оперативними пріоритетами URCS і включені в загальну гуманітарну відповідь партнерів Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця (RCRC).

Координатор із охорони здоров’я SRC, що базується в Кропивницькому, виконуватиме функції основної підтримки партнерів з охорони здоров’я філії URCS у Кропивницькій філії. Поточна посада сприятиме впровадженню та розширенню їх портфоліо охорони здоров’я, включаючи пілотну програму догляду вдома, активне старіння, а також діяльність із сприяння психічному здоров’ю. У складі делегації SRC в Україні спеціаліст з охорони здоров’я SRC тісно співпрацюватиме з міжнародним делегатом з питань охорони здоров’я від SRC. Вона/він разом та під наглядом Польового делегата SRC забезпечуватиме координацію та підтримку ефективної комунікації з відповідними відділеннями URCS у Кропивницькому та Херсоні та Національним комітетом URCS, національними товариствами-партнерами (наприклад, Датський Червоний Хрест) та іншими зацікавленими сторонами (як урядовими і недержавні).

Ключові завдання та відповідальність:
Програмний та проектний менеджмент:

  • Підтримка делегату з питань охорони здоров’я SRC та партнерів ТЧХУ у впровадженні операційного плану ТЧХУ у Кропивницькому та Херсоні і будь-якому іншому втручанні в сектор охорони здоров’я в рамках ключових стратегічних сфер (наприклад, догляд на дому, зміцнення здоров’я, психічне та психосоціальне здоров’я підтримка).
  • Сприяння впровадженню, моніторингу та пілотній програмі догляду на дому для людей похилого віку та організації заходів щодо здорового старіння в Україні.
  • Підтримка заходів з активного старіння та психічного здоров’я, які зрештою можуть включати «спеціальні» кампанії на вихідних та/або подорожі вищезазначеними областями та Києвом.
  • Сприяння розвитку служб психосоціальної підтримки вразливих верств населення (наприклад, внутрішньо переміщених осіб), а також співробітників або волонтерів.
  • Сприяння координації розподілу медичних пожертвувань закладам охорони здоров’я, лікарням та іншим бенефіціарам, включаючи зв’язок із місцевими органами охорони здоров’я.
  • Забезпечення підходу, орієнтованого на потреби, залучення громади та підзвітність у запропонованих проектах.
  • Планування, впровадження та моніторинг програми охорони здоров’я SRC/URCS та відповідних проектів відповідно до фундаментальних принципів Червоного Хреста, а також регіональної та глобальної політики та рамок охорони здоров’я.
  • Сприяти моніторингу, оцінці та звітності про поточну та заплановану діяльність, включаючи фінансові аспекти.

Нарощування потенціалу

  • Підтримка ТЧХУ і тісна співпраця з його технічним персоналом у технічних питаннях, пов’язаних зі здоров’ям, якщо це доцільно, з акцентом на догляд на дому, психічне здоров’я та психосоціальну підтримку та готовність до надзвичайних ситуацій.
  • Забезпечення того, щоб реалізація програмних і проектних заходів сприяла сталому розвитку національного суспільства у сфері програмування охорони здоров’я.
  • Забезпечення професійної підтримки відділень ТЧХУ, що дозволить їм зміцнити свій потенціал щодо залучення громади, оцінки впливу, моніторингу програм, навичок звітування, механізмів підзвітності, мережевих зв’язків тощо.

Координація

  • Сприяти комунікації між медичним персоналом місцевого ТЧХУ Кропивницький/Херсон та делегацією ШЧХ (делегат з охорони здоров’я)
  • Спільне проведення та організація конференцій, круглих столів, тренінгів та оздоровчих кампаній на територіях області та/або технічних сферах співпраці між ТЧХУ та ШЧХ.
  • Співпраця з іншими секторами відділень ТЧХУ для сприяння міждисциплінарній співпраці (наприклад, охорона здоров’я в рамках діяльності притулку)
  • Обмін і спілкування з місцевими, національними та міжнародними партнерами (такими як партнерські національні товариства, Національний комітет ТЧХУ, органи охорони здоров’я, а також міжнародні НУО) для забезпечення добре скоординованої діяльності.
  • Участь у місцевих і національних координаційних зустрічах з охорони здоров’я, таких як щотижневі зустрічі з охорони здоров’я відділень ТЧХУ, технічних робочих груп ТЧХУ, зустрічі Міжнародної федерації, а також зустрічі кластерів охорони здоров’я.

Вимоги до посади:

  • Освіта — відповідний університетський ступінь у галузі охорони здоров’я, громадської охорони здоров’я, психології, соціальної роботи, менеджменту чи суміжних галузях, отриманий в акредитованому навчальному закладі.
  • Відповідна підготовка або досвід у геронтології, догляді за літніми людьми, психічному здоров’ї та психосоціальній підтримці, громадському здоров’ї, фізіатрії та реабілітації.
  • Досвід роботи в національному товаристві Червоного Хреста чи Червоного Півмісяця та/або Міжнародній федерації або ICRC (буде перевагою).
  • Знання та навички: навички управління проектами (включаючи планування, впровадження, моніторинг, оцінку та звітність); знання української системи соціального захисту та (державного) охорони здоров’я; вміння працювати в міжкультурному та міждисциплінарному середовищі; сильний командний
    гравець і хороші навички координації, спілкування, а також самоорганізації; прагнення до змін і вдосконалень, а також здатність реалізовувати стратегії в складних умовах; знання методів та інструментів підзвітності (таких як участь громади в оцінці, плануванні, реалізації та моніторингу) (буде перевагою); навички фінансового менеджменту, включаючи підготовку бюджету, відстеження та фінансову звітність (буде перевагою)
  • Мови: вільне розмовне та письмове володіння англійською та українською є обов’язковим.
    Місце роботи: м. Кропивницький

Якщо вас зацікавила ця вакансія, будь ласка, надішліть своє резюме та мотиваційний лист англійською мовою на [email protected]. Усі заявки розглядатимуться на постійній основі, і відділ кадрів може зв’язатися з відповідними кандидатами до кінцевого терміну подання, оскільки така рання заявка заохочується.

У зв’язку з великою кількістю запитів ми зв’язуємося з кандидатами, які повністю відповідають вимогам вакансії.


Останні публікації цього розділу:

Спеціаліст/ка з питань розвитку та комунікацій

Начальник/ця сектору військового обліку в кадровому документообігу

Юрист/ка сектору

Довгострокове волонтерство у центрі інновацій та дизайну “Wymiennikownia”

Engineering Analyst (Electricity, Gas), NPSA-9, DS - Kyiv, National Рosition

Hazardous Waste Analyst, NPSA-8, DS - Kyiv, National Рosition