Проект «Зміцнення міжрегіональної комунікації та співпраці»

Спілка Української Молоді в Україні за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) розпочинає реалізацію проекту «Зміцнення міжрегіональної комунікації та співпраці». Проект ...

Додано:
tetianakovalova

Спілка Української Молоді в Україні
Проект «Зміцнення міжрегіональної комунікації та співпраці»

Спілка Української Молоді в Україні за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) розпочинає реалізацію проекту «Зміцнення міжрегіональної комунікації та співпраці».

Проект спрямований на консолідацію і активізацію громадянського суспільства Східної, Південної, Західної і Північної частин України через педагогічні колективи, шляхом спільного навчання, міжрегіональної проектної діяльності та активізації місцевих громад.

Продовжуючи сприяння процесам примирення в регіонах України, Спілка Української Молоді в Україні (СУМ в Україні) навчатиме 25 викладачів тренерській майстерності, для проведення 28 семінарів з питань вирішення конфліктів для 630 вчителів і активістів в 21 регіоні по всій країні. Планується проведення однієї робочої наради для 40 педагогів, а також підтримка п’яти міжрегіональних громадських ініціатив, спрямованих на сприяння співпраці та національної єдності.

Наприкінці проекту, СУМ в Україні проведе дводенну зустріч, на якій збере учасників проекту, що входили до складу груп, які отримують фінансування своїх громадянських ініціатив. В ході заходу учасники матимуть можливість представити свої заповнені міжрегіональні проекти і обговорити наступні кроки і перспективи подальшої співпраці. Захід буде сприяти встановленню контактів між педагогами в регіонах і забезпечити можливість для роботи над примирення і в інших регіонах.

Контакти:

Керівник проекту: Неля Лавріненко
тел. 067 4648173, е-mail: [email protected]

Асистент керівника: Тетяна Ковальова
тел. 096 2343767, е-mail: [email protected]


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

Вийшов другий сезон Rights Now! Podcast

На Тернопільщині ділилися кращими практиками розвитку гуманітарно-соціальної сфери

Громади Донеччини обговорили діяльність центрів підтримки громадян

ZDOROVI представляє результати шостої хвилі опитування «БАРОМЕТР»: стан системи охорони здоров'я України

«Як підготуватися до сексу»: новий випуск просвітницького подкасту від «Феміністичної майстерні»

Відсутність документів на нерухомість — одна із критичних перепон отримання компенсації через єВідновлення