Тендер на закупівлю Тракторної техніки №623-1

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


тендер-tender-1-10
Тендер на закупівлю Тракторної техніки №623-1

Організація Global Communities, виконавець програми МТД «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» USAID DOBRE, запрошує Вас подати цінову пропозицію на закупівлю Тракторної техніки у межах Проекту швидкого реагування, згідно із специфікацією RFQ 623-1.

Деталі тендеру та форми для заповнення знаходяться у додатку: 

RFQ 623-1_Annex_C_ Large and specialized equipment_Budget USD RFQ _623-1_Large and specialized equipment

Пропозиції повинні бути вчасно надіслані у межах граничної дати подання пропозицій із заповненими додатками, підписані уповноваженою особою та включати контактні деталі Подавача.

Пропозиції просимо надсилати до 18 квітня 2024 р., 13:00 на адресу RFQ 623-1 Тракторна техніка ᐈ Комерційний тендер на SmartTender та обов’язково вказувати назву вашої організації.

Всі запити та уточнення надсилаються у письмовій формі за наведеною вище адресою не пізніше 16:00 17 квітня 2024 р. Будь-яка інформація, що надається одному Подавачу стосовно цього Запиту, буде загально доступна всім Подавачам в формі Додатку до цього Запиту.

Просимо утримуватися від персональних візитів та телефонних дзвінків. Всі запитання та запити за цим тендером просимо адресувати виключно Global Communities.  


Останні публікації цього розділу:

Тендер на логістичні послуги

Конкурс на надання послуг з комплексного дослідження стану просторового планування в громадах України

Запит на отримання цінової пропозиції на броньовані щити

Тендер на виготовлення, доставку та встановлення тактильних засобів інформації та навігації для безпечного, безбар'єрного та незалежного пересування відвідувачів із порушеннями зору

Тендер на відбір постачальника з надання логістичних послуг із організації та супроводу щорічної Національної конференції ЛГБТІК руху України

Тендер на виготовлення, доставки та встановлення електромеханічної підйомної платформи