Психолог/иня у мобільну бригаду (Кременчук)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Vacancy вакансія dfrfycsz(11)
Психолог/иня у мобільну бригаду (Кременчук)

Благодійний фонд “Посмішка ЮА”, запрошує Психолога/-иню у мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статті м. Кременчук, який/а буде надавати послуги з проведення комунікаційної роботи, надання психологічної допомоги, першої психологічної підтримки, соціального супроводу, супроводу подальшого за згодою бенефіціара/-ки; швидкого реагування та інформування бенефіціарів; перенаправлення; заповнення необхідних форм звітності.

Локація: м. Кременчук

Вимоги до виконавців: 

вища освіта з психології (бакалавр, магістр) є обов’язковою умовою для цієї посади;
мінімум 3-річний досвід роботи з надання психологічних послуг;
слідувати професійно-етичним нормам у своїй професійній практиці;
вміти працювати з індивідуумами, сім’ями, групами та спільнотами;
знати особливості і вміти надати допомогу різним групам населення (дітям, молодим людям, жінкам, літнім людям, людям з інвалідністю тощо);
володіти навичками спілкування (навички міжособистісного спілкування з клієнтами, дітьми, колегами та іншими фахівцями, навички вербального та невербального спілкування); 
володіти навичками оцінки та планування (збір та аналіз інформації для повної оцінки, розробка ясних планів і угод на основі оцінки ситуації клієнта, регулярний аналіз і оцінка досягнутих результатів); 
володіти навичками проведення інтервенцій (пряма робота з клієнтами, співпраця з колегами та іншими фахівцями, аналіз і зміна планів з необхідностей)
володіти навичками ведення робочих записів (ведення записів у справах, написання звітів та листів)
– нульова толерантність до будь-яких проявів насилля та дискримінації, дотримання етичних норм (Сексуальна експлуатація та наруга заборонені в усіх формах. Організація впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації).

Вид співпраці: Повна зайнятість

Пропозиція має містити:

CV/ резюме + портфоліо (при його наявності), в якому вказано досвід вказаний в вимогах.

Пропозиції необхідно надіслати до 28.02.2024 на електронну адресу [email protected] з приміткою у темі листа «Психолог/-ня м. Кременчук»

*Якщо протягом 10 днів (з моменту завершення терміну подачі резюме) ми не зв’яжемось з Вами — це означає, що вказані в резюме знання та досвід не відповідають вимогам. В такому випадку ми зможемо повернутись до вашої кандидатури при появі релевантних вашому досвіду вакансій.

**Надсилаючи резюме, Ви надаєте згоду на обробку та зберігання своїх персональних даних.


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Inclusion Advisor

Вакансія: Facilities and Inventory Management Lead

DAI Global LLC шукає Technical Copy Editor

Press and Media Coordinator - Посольства США

Public Health Specialist (Strategic Information) - Посольство США

Administrative Assistant in the Community Liaison Office (Посольство США)