У Луцьку хочуть встановити лавку із сонячною батареєю

ГО «Фундація Розвитку Громад» виступила із ініціативою зі встановлення в місті Луцьк Solar Bench – лавки з сонячною панеллю, що дозволить лучанам не лише відпочити, а й безкоштовно підзарядити ...

Додано:
VikaDvorak

У Луцьку хочуть встановити лавку із сонячною батареєю

ГО «Фундація Розвитку Громад» виступила із ініціативою зі встановлення в місті Луцьк Solar Bench – лавки з сонячною панеллю, що дозволить лучанам не лише відпочити, а й безкоштовно підзарядити телефони, планшети та інші гаджети за допомогою енергії сонця.

Ініціатива цікава та своєчасна так як в інших містах України вже з’являються лавки та зупинки із сонячними панелями. Наявність таких лав у нашому місці (хоча б однієї) буде підтвердженням впевнених кроків лучан у Європойському напрямку.

«Пропонуємо усім бажаючим не чекати, поки наші можновладці захочуть проявити ініціативу, та власними силами організувати виготовлення та встановлення такої необхідної речі. Кошторис цього виробу складе до 15 тисяч гривень, вартість залежить від матеріалів (дерево, метал), виробника та моделі сонячної панелі, акумулятора й вартості монтажних робіт. Тож просимо усіх небайдужих долучитися до акції й зробити свій хоча б маленький внесок», – закликають у прес-службі організації.

Банківські реквізити для пожертв:

  • картка «ПАТ КБ Приватбанк» 5169 3305 0563 6214 (Михальчук Роман Ростиславович, голова ГО «Фундація розвитку громад»);
  • р/р 26009055504051, «ПАТ КБ Приватбанк», МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135.

Місце для встановлення такої Solar Bench буде обрано після того, як організація збере усю необхідну суму для встановлення об’єкту. Тож наразі усі жителі міста можуть вносити свої пропозиції.

 


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Дуже просторова добірка вакансій в громадському секторі

Чотири роки партнерства: історія співпраці громадської організації «Нова Дружківка» та Дружківської пожежно-рятувальної частини

39 ветеранів/ок завершили навчання на сертифікатній програмі “Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення"

Громадська участь у місцевій політиці: які зміни до статутів громад мають внести сільські та селищні ради Харківщини

«Ми змогли відірвати дітей від гаджетів». Як у Вишнівській громаді реалізували шкільний бюджет

Як «Попередити корупцію просто» — пояснюємо в експлейнерах на Суспільному