Конкурс стипендій для журналістів на створення матеріалів про МСЕК

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ligasyla

web-site-cover-1920x1050-konkurs-stypendij_4
Конкурс стипендій для журналістів на створення матеріалів про МСЕК

Громадська спілка «Ліга Сильних» запрошує журналістів регіональних медіа дослідити проблеми взаємодії людей з інвалідністю з медико-соціальними експертними комісіями. Конкурс відбудеться в рамках проєкту «Реформування МСЕК». Про це повідомила виконавча директорка громадської спілки «Ліга Сильних» Дар’я Сидоренко.

«Ми неодноразово наголошували, що роботу медико-соціальних експертних комісій необхідно реформувати. Цим конкурсом ми прагнемо привернути увагу до проблематики взаємодії людей, які мають чи прагнуть оформити інвалідність з МСЕК на місцевому рівні. Ми пропонуємо локальним та регіональним медіа показати проблеми та реальний досвід українців, які отримують послуги в цій установі. Усі опубліковані матеріали будуть корисними в аналітичній роботі, яку ми постійно проводимо, щоб знаходити шляхи подолання існуючих бар’єрів», - сказала виконавча директорка громадської спілки «Ліга Сильних» Дар’я Сидоренко.

Очікується, що в рамках конкурсу будуть написані 12 матеріалів. Стипендія на виготовлення одного матеріалу становить 5 тисяч гривень. Журналістам пропонується розкрити досвід тих, хто не може отримати інвалідність через бюрократичні процедури. Або розповісти історію тих, кому з року в рік доводиться доводити, що стан здоров’я не змінився. Також журналісти можуть відвідати з героями приміщення МСЕК та перевірити їх на предмет доступності.

Заповнити форму для участі у конкурсі можна за посиланням. Дедлайн для подання пропозицій: 28 березня 2024 року.

Після завершення прийому заявок конкурсна комісія визначає потенційні матеріали, створення яких підтримає. На реалізацію ідеї у журналістів є 2 тижні.

Нагадаємо, громадська спілка «Ліга Сильних» виступає за зміни в роботі медико-соціальних експертних комісій та спрощення процедури отримання інвалідності.


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів