Конкурс на проведення закупівлі поліграфічних послуг

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Anastasiya91

417688083_780127077503361_2251531955662214459_n
Конкурс на проведення закупівлі поліграфічних послуг

Конкурс на проведення закупівлі поліграфічних послуг

Громадська організація «Клуб рибалок України- Юей Фішинг Клуб», (далі ГО «КРУ-ЮФК»), код ЄДРПОУ 42261174 оголошує Конкурс на закупівлю поліграфічних послуг (далі – Послуга) в рамках проекту UKR/PCA2023192/PD202329-1 «Створення 5 цифрових навчальних центрів (DLC) для забезпечення доступу до цифрового та надолужуючого навчання для 4000 дітей у Донецькій області (КУТ) надання комплексних послуг соціального захисту в Сумській області у віддалених районах».

Детальний опис технічних вимог до предмета закупівлі знаходиться у окремому файлі, що додається. (Конкурсна форма, зразок конкурсної пропозиції)

Дата оголошення конкурсу: 19.03.2024р.
Місце проведення: м. Суми
Місце надання послуги: м. Суми
Просимо надіслати вашу цінову пропозицію разом з наступними документами до 23.59 24.03.2024:

Конкурсні пропозиції повинні мати наступну інформацію:

1) комерційну пропозицію, яка повинна відповідати вимогам викладених у «Форма конкурсної заявки» до запиту;
2) комерційна пропозиція має бути оформлена українською мовою та скріплена підписом та печаткою (за наявності);
3) реєстраційні документи:
виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи;
копія довідки чи свідоцтва платника єдиного податку, копія витягу з реєстру платників податку; довідка про відкриття рахунку/реквізити банку;
4) постачальник має бути зареєстрований на підконтрольній території України;

Скановані копії реєстраційних документів надаються разом з загальним пакетом документів тендерної документації.

Якщо до конкурсної пропозиції не буде прикріплено вищезгадані реєстраційні документи, то така пропозиція не буде розглянута.

Оплата поліграфічних послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі на р/р постачальника.

До участі в конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності України, які мають бути належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕДи, працюють без ПДВ, можуть якісно та вчасно виконати поліграфічні послуги.
ГО «КРУ-ЮФК» докладає зусиль із запобігання, виявлення та вжиття заходів проти всіх випадків шахрайства та зловживань.

Конкурсні пропозиції повинні бути надіслані з темою листа «Конкурс на закупівлю поліграфічних послуг в м. Суми в рамках проекту UKR/PCA2023192/PD202329-1 «Створення 5 цифрових навчальних центрів (DLC) для забезпечення доступу до цифрового та надолужуючого навчання для 4000 дітей у Донецькій області (КУТ) надання комплексних послуг соціального захисту в Сумській області у віддалених районах»» на електронну адресу: [email protected] в копію обов’язково ставити: [email protected], [email protected]
Перевагу буде надано постачальнику, який запропонує найкраще співвідношення ціни та якості товару, умов оплати (при рівних умовах перевагу буде надано постачальнику, який запропонує оплату послуги – по 100% післяплаті).

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором після фінансової та технічної оцінки запропонованих комерційних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному оголошенні, але не пізніше 25.03.2024.

Учасник цього конкурсу приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього оголошення.

Учасник, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (проведення конкурсу) за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

У разі запитань звертайтеся до юристки проєкту:
Шаповалова Анастасія, контактний телефон: +38-099-4913178


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на обладнання (Надувний екран 4/3 з опорами, Поличка П-33 Компанет, Підвісне крісло-гойдалка кокон)

Запит цінової пропозиції на будівельні матеріали та послуги

Тендер на закупівлю товарів для жіночих гігієнічних наборів (наборів гідності для жінок)

Відкритий тендер на закупівлю Послуг з оренди конференц-залів та організації харчування (кейтерингу) з метою проведення заходу

Закупівля портативних зарядних станцій та акумуляторних світильників для забезпечення центрів Day Care та Family Friendly Space

Комплексні послуги зі створення чат ботів