До 1 квітня подовжено термін прийому заявок на програму Reintegration Management Program

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
MIMbusinessSchool

RMP 2.0
До 1 квітня подовжено термін прийому заявок на програму Reintegration Management Program

Reintegration Management Program - розроблена спеціально для тих людей, які бачать себе в ролі управлінців на деокупованих теориторіях після їх звільнення. Вона для тих, хто готовий прийняти на себе організаційний і лідерський виклики, пов’язані з процесом відбудови, а також повернення громад до нормального життя.

Для кого?

Ми запрошуємо на навчання тих, хто має вищу освіту, починаючи з рівня бакалавра. Подаватися може кожен, при тому, при рівновагомих навичках і досвіді наших претендентів ми визначаємо пріоритет за ветеранами, а також за тими, хто походить з територій, які зазнали окупації.

Як?

Навчання відбуватиметься онлайн, тому громадяни України можуть подаватися звідусіль, де б не було поточне місце їх перебування – ми жодним чином не обмежуємо географію. Навчання триватиме півроку. За цей час слухачі глибше познайомляться з управлінською психологією, бізнес-процесами, організаційною діяльністю, а також вивчатимуть профільні спеціалізації залежно від обраного напрямку.

Які цілі?

Результат цієї програми не обмежиться навчанням. Одна з цілей програми –  формування управлінських команд і банку реінтеграційних проєктів, що допоможе в майбутньому.

Які подати заявку?

  1. Перейдіть за посиланням на сторінку програми https://rmp.mim.kyiv.ua/
  2. До 27 березня включно зареєструйтеся для участі у відбірковому етапі: заповніть анкету, додайте мотиваційний лист та пакет документів, перелік яких вказано на сайті.
  3. Очікуйте на зворотній зв’язок: у випадку, якщо ваша заявка пройде технічних відбір, вас запросять на співбесіду у період з 1 по 10 квітня.

Для аплікантів, що пройдуть відбір, навчання безкоштовне.

Програма реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID “Зміцнення громадської довіри (UCBI)”. Розроблена та реалізовується Представництвом Президента України в Автономній Республіці Крим та Бізнес-школою МІМ за сприяння Офісу Президента України.

 


Останні публікації цього розділу:

Запрошення до участі у процесі закупівлі на укладання договору надання послуг перевезень

Тендер на закупівлю лав для залізничної станції (оновлено специфікацію)

Тендер на надання послуг логістичної підтримки для проведення Стратегічної сесії «Розробка стратегії громадського здоров’я у громаді» в місті Житомир

Відкритий місцевий тендер із медичного страхування (здоров'я), страхування життя та від нещасних випадків, страхування майна та автомобілів / Open local tender for medical (health), life, accident, asset and car insurance

Програма USAID «Мріємо та діємо» шукає молодих дослідників(ць) для участі у дослідженні про молодь у місцевій владі

Тендер на надання послуг логістичної підтримки для проведення Стратегічної сесії «Розробка стратегії громадського здоров’я у громаді» в місті Вінниця