Тендер для розробки вебсайту для Держрибагентства

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Veranda

tender_ntylth(3)
Тендер для розробки вебсайту для Держрибагентства

Пропозиції приймаються через Глобальний ринок ООН до 25 квітня 2024 року  

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголосила тендер на розробку вебсайту для Державного агентства України з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм (Держрибагентство).  

Ця ініціатива є частиною проєкту ФАО, що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу та спрямована на підтримку функціонування, зміцнення та посилення ланцюжків доданої вартості у сільському, рибному та лісовому господарствах. 

Вибраний постачальник повинен буде спроєктувати та розробити офіційний вебсайт для Держрибагентства, який має бути пов’язаний з платформою «еРиба» та відповідати вимогам до дизайну офіційних вебсайтів органів виконавчої влади та вебресурсів, що пов’язані з діяльністю органів виконавчої влади, та Єдиного вебпорталу Кабінету Міністрів України, а також бути сумісним з іншими цифровими продуктами агентства. 

Для участі у тендері постачальникам потрібно подати заявку через Глобальний ринок ООН www.ungm.org, обравши такий тендер:  

Кінцевий термін подання заявки – 25 квітня 2024 року, о 16:00 (за київським часом).  

Постачальники повинні бути зареєстрованими на сайті Глобального ринку ООН (UNGM) – https://www.ungm.org/Vendor/Registration. Детальні інструкції щодо доступу до тендерної документації та подання тендерної пропозиції через систему Глобального ринку ООН можна завантажити на сторінці Управління тендерами ГРООН (UNGM Tender Management). 

Контакти:

Вікторія Михальчук

Координаторка з питань комунікацій ФАО в Україні

[email protected]

+38 (098) 605 5061


Останні публікації цього розділу:

Відкритий тендер – закупівля ноутбуки (проект УОП/UHF)

Тендер на закупівлю поставки технічного обладнання

Закупівля усного синхронного та послідовного перекладу

Безоплатне навчання IT та креативним спеціальностям для 90 жінок з сільських місцевостей

Експерт/ка із сільського господарства та кліматичних технологій

Конкурс на місцеву закупівлю товарів гуманітарної допомоги сім’ям – непродовольчі товари (засоби гігієни та побутова хімія)