Експерт/ка проєкту UNICEF Ukraine «Зміцнення інституційної спроможності системи захисту прав дитини шляхом проведення моніторингу ситуації з дітьми»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Наталія

тренінг менеджер телефон
Експерт/ка проєкту UNICEF Ukraine «Зміцнення інституційної спроможності системи захисту прав дитини шляхом проведення моніторингу ситуації з дітьми»

Вакансія: Експерт зі збору та аналізу даних в WEST SUPPORT Україна

Компанія: WEST SUPPORT INC

Локація: Київ

Місія компанії: WEST SUPPORT INC є міжнародною правозахисною агенцією, зареєстрованою в США як неприбуткова організація. Основною місією нашої організації є захист прав людини та громадянських свобод через участь у місіях з фіксації порушень прав людини та гуманітарних програмах.

Технічне завдання для експерта:

  1. Збір та обробка інформації щодо прогресу проєкту UNICEF Ukraine “Зміцнення інституційної спроможності системи захисту прав дитини шляхом проведення моніторингу ситуації з дітьми” (далі – Проєкт) протягом 7 місяців на основі наданих членами команди даних.

  2. Підготовка кількісного та якісного аналізу результатів Проєкту за 7 місяців із визначенням таких його складових:

    • Характеристика моніторингових візитів, проведених у рамках проекту (кількість залучених експертів, охопленість закладів);
    • Систематизація закладів за спеціалізацією, підпорядкуванням та територіальною приналежністю;
    • Узагальнення виявлених порушень у роботі відповідних закладів;
    • Пропозиції щодо усунення порушень та недоліків у роботі відповідних закладів;
    • Ключові висновки результатів проекту та пропозиції щодо роботи наступного етапу роботи WEST SUPPORT.
  3. Опрацьований аналіз необхідно подати у вигляді документу під назвою “Звіт за результатами реалізації проєкту UNICEF Ukraine “Зміцнення інституційної спроможності системи захисту прав дитини шляхом проведення моніторингу ситуації з дітьми” протягом 7 місяців” з використанням таблиць, діаграм та інших інструментів візуалізації даних.

Контакти: 0935377120


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на обладнання (Надувний екран 4/3 з опорами, Поличка П-33 Компанет, Підвісне крісло-гойдалка кокон)

Запит цінової пропозиції на будівельні матеріали та послуги

Тендер на закупівлю товарів для жіночих гігієнічних наборів (наборів гідності для жінок)

Відкритий тендер на закупівлю Послуг з оренди конференц-залів та організації харчування (кейтерингу) з метою проведення заходу

Закупівля портативних зарядних станцій та акумуляторних світильників для забезпечення центрів Day Care та Family Friendly Space

Комплексні послуги зі створення чат ботів