Тендер щодо проведення офлайн тренінгів на тему «Підвищення особистої ефективності та ефективності команди» та/ або «Ефективний тайм менеджмент та управління ресурсами»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ProcurementIBR

grant_tender_29.03_
Тендер щодо проведення офлайн тренінгів на тему «Підвищення особистої ефективності та ефективності команди» та/ або «Ефективний тайм менеджмент та управління ресурсами»

DAI Global LLC, виконавець Проєкту «Інвестиції для стійкості бізнесу» (IBR), що фінансується USAID, проводить тендер щодо Проведення офлайн тренінгів  на тему «Підвищення особистої ефективності та ефективності команди» та/ або «Ефективний тайм менеджмент та управління ресурсами» для персоналу проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» 29-30 травня 2024 року та запрошує кваліфікованих постачальників подати свої цінові та технічні пропозиції.

Тендерний пакет документів Ви можете знайти у вкладенні до даного оголошення або отримати, надіславши відповідний запит на адрес: [email protected]

 Запитання Ви можете надсилати до 18:00 за київським часом 26 квітня 2024 року на дану електронну адресу: [email protected]. Всі отримані запитання будуть зібрані, і відповіді на них будуть надіслані учасникам тендеру електронною поштою.

 Пропозиції мають бути подані до 18:00 за місцевим київським часом 03 травня 2024 року на адресу: [email protected]

Зверніть увагу, що пропозиції мають подаватися лише на цю електронну адресу!

 Увага! Кінцевий термін та електронна адреса для запитань відрізняються від кінцевого терміну та електронної адреси для подання пропозицій!

 REQ-KYI-24-0058 IBR Staff Training

REQ-KYI-24-0058 IBR Staff Training Annex B С

REQ-KYI-24-0058 Annex G PO template

 Будемо вдячні за Ваші пропозиції.

Команда закупівель проекту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу»

 


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів