Консультант з оцінки різних моделей інтегрованих медичних та соціальних послуг

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Darina

Вакансія
Консультант з оцінки різних моделей інтегрованих медичних та соціальних послуг

УЦКС шукає консультанта з оцінки різних моделей інтегрованих медичних та соціальних послуг.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища освіта (гуманітарна або медична).
  2. Досвід лікувальної та/або керівної роботи в закладах, що надають медичні послуги ВІЛ-інфікованим пацієнтам та/або пацієнтам, хворим на туберкульоз.
  3. Досвід роботи з підтримки й реалізації програм профілактики та лікування ВІЛ та/або ТБ в державних закладах охорони здоров’я.

Особисті якості та навички: особа, яка обіймає цю посаду, має бути дисциплінованою, організованою, здатною працювати самостійно на результат, уважною до деталей, вміти працювати з точною інформацією, мати високий рівень знань у сфері протидії ВІЛ-інфекції /СНІДу та туберкульозу, високий рівень комп’ютерної грамотності, в тому числі знання MS Office та відмінне знання усної та письмової ділової української мови.

Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція з розбивкою по окремих активностях відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] з копією на [email protected] або поштою за адресою: 04655, м. Київ, Московський проспект, 19. В темі листа, будь ласка, зазначте: Консультант з оцінки різних моделей інтегрованих медичних та соціальних послуг.

Подача пропозицій може відбуватися за окремими (перший, другий, третій або четвертий блоки), або – за всіма блоками разом. Пропозиції, надіслані за окремими компонентами кожного з чотирьох блоків розглядатися не будуть!

Термін подання документів – до 15 червня 2016 року, реєстрація документів завершується о 15:00 год.

Для фізичних осіб підприємців необхідно, додатково, до перелічених вище документів, надати копію Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписки з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також копію витягу з ЄДР, датовану 2016 роком.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

За додатковою інформацією звертатися до УЦКС за тел. (044) 461-81-03 до спеціаліста відділу управління закупівлями та постачанням Бондар Дарини, e-mail: [email protected] з копією на [email protected].

Оголошення на відбір консультанта з інтегрованих послуг.


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Document Controller (DC)

Фахівець/чиня з графіки та дизайну

Вакансія: HR Talent Manager

Procurement Officer, NPSA8 - National Рosition

Генеральний/на менеджер/ка з організації консультативних послуг у сфері посилення спроможності інституцій

Лідер/ка Команди з Ментального Здоров'я та Психосоціальної Підтримки / Mental Health and Psychosocial Support (MHPSS) Team Leader