Послуги з аудиту фінансової звітності громадської організації за 2023 рік

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Marrrrr

тендер-tender-1-10-300x225
Послуги з аудиту фінансової звітності громадської організації за 2023 рік
Оголошення про тендер 

Громадська організація “ВІН ЮКРЕЙН” оголошує тендер на вибір аудиторської компанії для проведення аудиту фінансової звітності організації за 2023 рік, який закінчується 31 грудня 2023 року. Аудит повинен бути виконаний кваліфікованим аудитором з досвідом роботи в громадських організаціях, згідно з міжнародними стандартами аудиту, виданими Міжнародною федерацією бухгалтерів (IFAC). Аудит повинен бути виконаним протягом 10 робочих днів, або не пізніше 31 травня 2024 року (термін надання послуг може бути продовжено у випадку отримання узгодження Замовником від Донорської організації).

Завдання та обсяг аудиту:

  • Аудиторське висловлення про достовірність річної фінансової звітності організації, включаючи бухгалтерський баланс та звіт про фінансові результати, які мають відображати фактичне фінансове становище організації на 01 січня 2024 року.

    Після завершення перевірки:

    • Аудитор представить Управлінський Лист, що містить деталі аудиту, методологію, обсяги робіт та перелік виявлених недоліків, а також рекомендації щодо їх усунення.

    • Обговорення Управлінського Листа з керівництвом організації.

    • Надання Аудиторського Звіту, що містить аудиторську думку про достовірність звітності та відповідність системи внутрішнього контролю

      Вимоги до провайдерів

      Компанії/ФОП/юридичні особи, що бажають взяти участь у тендері, повинні до 10 травня 2024 року включно, завантажити та надіслати наступні документи на електронну адресу: [email protected], [email protected]:

      1. Свідоцтво або виписку про включення до реєстру аудиторських компаній.

      2. Сертифікати на право зайняття аудиторською діяльністю.

      3. Документи, що підтверджують можливість проведення аудиту за міжнародними стандартами (IAASB).

      4. Документи, що підтверджують досвід роботи з неприбутковими організаціями або надання аудиторських послуг.

      5. Комерційну пропозицію (цінову пропозицію) з зазначенням контактів відповідальної особи у довільній формі на фірмовому бланку учасника.

      6. Резюме організації у довільній формі.

      7. План або програму проведення аудиту учасником у довільній формі.

        -Необхідно зазначити, що потенційні учасники мають здійснити верифікацію профілю їхньої компанії (провайдера) на порталі “home.ednannia.ua” з метою розгляду Замовником їхніх пропозицій.

        -Мінімальна кількість пропозицій від учасників (провайдерів) – 3 пропозиції для визнання тендеру таким, що відбувся.

        -Звертаємо увагу, що сплата податку на додану вартість (ПДВ) за кошти гранту не передбачена Донором. Якщо вартість послуги провайдера включає ПДВ – сума ПДВ не може бути сплачена за кошти гранту відповідно до укладеного договору/меморандуму про співпрацю.

      *Тендер оголошено відповідно до “Процедури проведення тендерів “ДЛЯ ВІДБОРУ НАДАВАЧІВ ПОСЛУГ З ОРГАНІЗАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ для громадських організацій, які подаються на конкурс грантів або отримали грант з підтримки організаційної спроможності від ІСАР Єднання”.


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів