Тендер на послуги з відео-зйомки та монтажу

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


tender_ntylth(6)
Тендер на послуги з відео-зйомки та монтажу

Благодійна організація «Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» оголошує тендер на послуги із відео-зйомки та монтажу відео-роликів.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» (далі –  «Організатор конкурсу») є провідною недержавною професійною організацією, яка у співпраці з державними партнерами та громадськими організаціями працює для підтримки громадського, сексуального та репродуктивного здоров’я, профілактики неінфекційних захворювань в Україні шляхом надання технічної підтримки відповідних програм, що впроваджуються по всій території України. Фонд є імплементаційним партнером UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

Інформація про проєкт, в рамках якого оголошено конкурс.

В межах заходів гуманітарного реагування в сервісах сексуального та репродуктивного здоровʼя UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, Фондом у співпраці із партнерськими громадськими організаціями у період з жовтня 2022 року у всіх областях України (окрім тимчасово окупованих Луганської області та Автономної республіки Крим) було обладнано 133 гінекологічні кабінети безбар’єрного доступу.

Такі інклюзивні кабінети враховують потреби жінок з інвалідністю, жінок старшого віку, жінок з хронічними захворюваннями в отриманні послуг із сексуального та репродуктивного здоров’я. Кабінети також забезпечені необхідними розхідними матеріалами, наборами медикаментів, а медичні фахівці пройшли навчання щодо особливостей надання медичних послуг різним категоріям жінок.

Моніторинг роботи кабінетів дозволяє стверджувати, що з часу їх облаштування серед клієнток відповідних закладів охорони здоров’я кількість жінок з порушенням функціонування суттєво зросла.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ТЕНДЕР

  • Опис робіт/послуг та очікуваних матеріалів (продуктів), в тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри визначені в Додатку № 1 «Технічне завдання».
  • Період виконання робіт та надання послуг: травень-червень 2024 року.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЦІНОВУ ПРОПОЗИЦІЮ

  • Строк дії цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна бути дійсна протягом 30 календарних днів.
  • Термін надання послуг/виконання робіт: протягом 30 календарних днів з дати підписання договору.
  • Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника послуг / виконавця робіт – право на здійснення підприємницької діяльності.

Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам:

  • підприємства (ТОВ, ПАТ, ПрАТ, ПП тощо) – копію Свідоцтва про державну реєстрацію
  • юридичної особи (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або копію Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також копію Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • фізичної особи – підприємця (ФОП) на єдиному податку – копію Свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або копію Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також копію Виписки з Реєстру платників
  • єдиного податку та платіжки про сплату єдиного податку за попередній/поточний період;
  • фізичної особи – підприємця (ФОП) на загальній системі оподаткування – копію Свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або копію Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Особливі умови

Учасники фактом участі у тендері:

  • визнають, що несуть відповідальність за достовірність наданої інформації та усвідомлюють репутаційні ризики, пов’язані з наданням недостовірних відомостей та послуг неналежної якості.
  • погоджуються з усіма умовами тендеру і зобов’язуються виконувати їх належним чином.

ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

До участі в оцінці допускаються тендерні пропозиції, які:

  • оформлені українською мовою у вигляді таблиці в Додатку 2,
  • закріплені підписом та печаткою,
  • вчасно надіслані електронною поштою.

КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ПЕРЕМОЖЦІВ

  • Відповідність заявки потребі замовника та умовам тендерної документації.
  • Раціональна фінансова пропозиція.

Визначення переможців відбудеться після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно з критеріями, які зазначені у Тендерній пропозиції.

Переможці тендеру отримають електронні листи та/ або телефонні дзвінки з відповідною інформацією.

СТРОКИ НА НАДАННЯ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Цінові пропозиції просимо надсилати не пізніше 19 травня 2024 року (до 23:59 за київським часом) за такими адресами: Анжеліка Мазньова [email protected], Валерія Діденко [email protected] з темою листа: «Тендер на послуги з відео-зйомки та монтажу».

Для уточнення деталей щодо Технічного завдання, звертайтесь до Валерії Діденко [email protected], +380 98 298 7552

Додатками до цього оголошення є:

БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» працює відповідно до політики рівних  можливостей, тому наймає на роботу кваліфікованих фахівців з різних секторів  суспільства, незалежно від їх соціально-демографічних характеристик та  індивідуальних переваг.


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на обладнання (Надувний екран 4/3 з опорами, Поличка П-33 Компанет, Підвісне крісло-гойдалка кокон)

Запит цінової пропозиції на будівельні матеріали та послуги

Тендер на закупівлю товарів для жіночих гігієнічних наборів (наборів гідності для жінок)

Відкритий тендер на закупівлю Послуг з оренди конференц-залів та організації харчування (кейтерингу) з метою проведення заходу

Закупівля портативних зарядних станцій та акумуляторних світильників для забезпечення центрів Day Care та Family Friendly Space

Комплексні послуги зі створення чат ботів