Консультант(-ка) з моніторингу та оцінки до Українського молодіжного фонду (проєктна зайнятість)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
youth_foundation

простір
Консультант(-ка) з моніторингу та оцінки до Українського молодіжного фонду (проєктна зайнятість)

Український молодіжний фонд — це новостворена державна інституція при Міністерстві молоді та спорту України, що покликана підтримувати ініціативи української молоді через прозорі конкурси.

Місія Українського молодіжного фонду спрямована на забезпечення суб’єктів молодіжної роботи необхідними фінансовими, інформаційними, консультаційними ресурсами на основі конкурентної моделі та створення можливостей для молодих людей бути ключовими учасниками розвитку України.

Бачення УМФ — прозора державна інституція, яка є надійним партнером для міжнародних та національних організацій у впровадженні інноваційних підходів до реалізації молодіжної політики, сприяє розвитку сфери молодіжної політики та суб’єктів молодіжної роботи відповідно до потреб молодих людей.

Грантова історія УМФ невдовзі розпочнеться – перший конкурс готується до гучного та довгоочікуваного дебюту. Аби все пройшло як слід, ми запрошуємо у команду Консультанта з моніторингу та оцінки. 

Загальні обов’язки: впровадження системи моніторингу та оцінки для програми відповідно до вимог UNICEF, моніторинг виконання проєктних індикаторів, розробка та впровадження інструментів збору даних щодо їх виконання тощо. Також експерт координує моніторингові візити до громад, де буде здійснюватись реалізація проєктів; відповідає за збір, обробку та аналіз даних щодо реалізації проєктів, здійснює моніторинг та оцінку проєктів. 

Період залученості: червня-листопад 2024 року; 120 робочих днів протягом зазначеного періоду.

Резюме, рекомендаційні листи та цінову пропозицію для участі у конкурсі надсилайте на пошту [email protected] до 25 травня включно. В темі листа вкажіть посаду, на яку подаєтесь.

 


Останні публікації цього розділу:

Site Visit Coordinator, Ukraine Monitoring and Learning Support (UMLS) project/ Kоординатор/ка

Проєктний/а менеджер/ка для створення 1ої черги електронної системи ціноутворення у сфері будівництва

Експерт/-ка з розвитку громад та фасилітації діалогу

Вакансія: Junior Administrative Specialist

Вакансія: Head of Regional office

Експерт/-ка з організації і надання соціальних послуг (послуг соціального характеру)