Тендер на закупівлю гігієнічних наборів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Тендер (3)
Тендер на закупівлю гігієнічних наборів

Тендер на закупівлю гігієнічних наборів

ГО «Клуб рибалок України – Юей Фішинг Клуб» в межах грантового Проєкту «Центри інтегрованих послуг в сфері сексуального та репродуктивного здоров’я «Рівні», що здійснюється UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні, в співпраці з ГО «Клуб рибалок України – Юей Фішинг Клуб» та за фінансової підтримки Humanitarian Thematic Fund (HTF) та урядів Швеції, Норвегії, Португалії, Франції, оголошує відкритий тендер щодо запиту цінових пропозицій на закупівлю товарів.

Дата оголошення тендеру: 16 травня 2024 р.

Термін подання тендерних пропозицій: до 20:00 23 травня 2024 р.

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 20:00 23 травня 2024 р., розгляду не підлягатимуть.

Лот № 1 – 750 «наборів Гідності» у Донецьку область

Лот № 2 – 750 «наборів Зменшення шкоди» у Донецьку область 

Предметом закупівлі є товари, вказані в:

Додатку 1.1 (Тендерна форма Лот №1 Набір Гідності

Додатку 1.2 (Тендерна форма Лот №2 Набір Зменшення шкоди)

Умови поставки за рахунок продавця – DAP (Delivere dat Place – «Поставка в місце призначення») :

  1. Україна, Донецька область, м.Краматорськ;
  2. Україна, Донецька область, м.Словʼянськ;
  3. Україна, Донецька область, м.Покровськ.

Технічні та якісні характеристики набору:

  1. Один набір має містити усі перелічені товари у Додатку №1.1 та/або Додатку №1.2;
  2. Кожен набір повинен бути упакований у картонну коробку відповідного розміру;
  3. На кожній коробці має бути нанесено логотип проекту, ГО та донорів проєкту. Логотипи мають бути кольоровими, однакової висоти та повністю видимими.
  4. Кожний набір повинен включати надрукований склад набору на українській мові;
  5. Погодження розміщення логотипів на коробці є обов’язковим для постачальника, який буде обраний за результатами тендеру. Від обраного постачальника буде запропоновано підготувати 1 коробку з логотипами, зробити фотографію та надіслати її електронною поштою для затвердження. Тільки після отримання погодження можна буде брендувати всі інші бокси. 
  6. На кожному товарі в складі набору, а також на коробці має бути нанесено напис “не для продажу”.
  7. Товари повинні відповідати міжнародним стандартам якості, безпеки, мати сертифікат якості на продукцію (на всі види товару у наборі) та додані до  комерційної пропозиції.

Вимоги до постачальника товарів –учасника тендеру.

Організаційні вимоги:

  1. Учасник має бути юридичною особою або фізичною особою-підприємцем, зареєстрованою на території України відповідно до законодавства України, не є платником ПДВ.
  2. Наявність документального підтвердження щодо відповідності виду діяльності (за КВЕД-2010), який дає право надавати послуги, що є предметом закупівлі.
  3. Згода учасника на оплату послуг у безготівковій формі.
  4. Разом із товаром надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (за наявністю) та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна)

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Тендерну пропозицію, заповнену за зразком у Додатку №1.1 та/або Додатку №1.2;
  4. Оригінал або скан копія оригіналу Рахунку-фактури;
  5. Та інші документи, якщо вважає  за необхідне.

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, у яких заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості та/або є можливість здійснити доставку протягом 10 робочих днів після заключення договору за зазначеними адресами; можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника організаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  3. Прийнятна ціна, умови оплати та поставки товарів.

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 20 травня 2024 року, в копію обов’язково ставити: [email protected]  

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу організації – [email protected] та додавши в копію [email protected] з темою листа «Відкритий тендер 16/05/24: закупівля гігієнічних наборів назва учасника» до 23 травня 2024 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 20:00 години 23.05.2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерному оголошенні. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 


Останні публікації цього розділу:

Надання послуг з діагностування рівня кібербезпеки для Сумської ОДА згідно NIST Cybersecurity Framework

Продовжено термін подачі пропозицій на закупівлю медичного обладнання

Відкритий тендер на закупівлю послуг перекладу

Мільйон на проєкт: стартує конкурс фінансування для ГО, які надають послуги ветеранам та їхнім родинам

Подовження тендеру на укладення договору з надання послуг з перевезення пасажирів у м. Миколаїв

Надання послуг з діагностування рівня кібербезпеки для Закарпатської ОДА згідно NIST Cybersecurity Framework