Долучайтесь до проєкту “Психологічна підтримка дітей та дорослих в умовах війни в громадах Чернігівської області”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


373753036_6550163805102382_3682470032355603364_n
Долучайтесь до проєкту “Психологічна підтримка дітей та дорослих в умовах війни в громадах Чернігівської області”

Запрошуємо педагогів та психологів Менської (населені пункти Блистова, Стольне, Макошине, Волосківці, Синявка), Корюківської (населені пункти Олександрівка, Сядрине, Савинки), Холминської (населені пункти Холми, Козилівка) територіальних громад до участі в проєкті, що виконується  Спілкою «Громадські Ініціативи України», у межах програми CLEAR.

В рамках проєкту передбачається:

  • посилення компетенцій психологів і педагогів для роботи в навчальних закладах за допомогою тренінгів щодо надання першої психологічної допомоги за допомогою арт-терапевтичних методик;
  • надання професійної підтримки психологам і педагогам у кожній з громад проєкту через інтервізії.   
  • облаштування десяти арт-терапевтичних кімнат у Менській, Холмській та Корюківській громадах.

У проєкті можуть взяти участь психологи та педагоги шкіл Менської, Корюківської, Холминської громад. Прийом заявок триває до 15 червня 2024 року. 

Відібрані психологи і педагоги, які пройдуть серію навчань (червень – липень 2024 року), зможуть на практиці застосувати набуті знання і вміння, провівши у своїх громадах понад 70 занять з дітьми і дорослими (липень-грудень 2024 року) у спеціально облаштованих арт-терапевтичних кімнатах.

Зацікавлених спеціалістів просимо заповнити анкету за посиланням.

Організатори проведуть конкурсний відбір. Запрошені до участі в проєкті учасники не пізніше 18 червня  2024 року отримають лист щодо участі в першій навчальній  зустрічі.

Контактна особа: Неля Лавріненко 067 4648173

***

Проєкт «Психологічна підтримка дітей та дорослих в умовах війни» реалізує Спілка «Громадські Ініціативи України» у Корюківській, Менській, Холминський, Сосницькій та Іванівській громадах Чернігівської області у межах Програми CLEAR, яка впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID’s BHA).


Останні публікації цього розділу:

Конкурсний відбір від Helvetas Swiss Intercooperation для проведення тренінгів для навчання дорослого населення профтех спеціальностям у Харківській, Дніпропетровській та Полтавській областях

Постачальник послуг редизайну веб-сайту Індексу прозорості енергетики

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі меблів (диванів-лавок)

Тендер на закупівлю обладнання для просторів/ Invitation to participate in the Tender for the purchase of equipment for spaces

Закупівля та встановлення додатково обладнання для автомобілів Національної поліції

Конкурс на закупівлю послуг дизайну та друку інформаційно-промоційних матеріалів