Тендер «Закупівля обладнання для створення інклюзивно-інтеграційного безпечного дитячого відкритого простору у м. Ужгород»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
VESTED

тендер-tender-ntylth1
Тендер «Закупівля обладнання для створення інклюзивно-інтеграційного безпечного дитячого відкритого простору у м. Ужгород»

Громадська організація «Карпатська Агенція Прав Людини «ВЕСТЕД» в межах грантового проєкту «Створення інклюзивно-інтеграційного безпечного дитячого відкритого простору у м. Ужгород» по договору № 018UN_FC01-04497/01, що реалізується за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», оголошує відкритий тендер на закупівлю обладнання для створення інклюзивно-інтеграційного безпечного дитячого відкритого простору у м. Ужгород

 Дата оголошення про тендер: 18 червня 2024 року

Термін подання тендерних пропозицій: до 29 червня 2024 року

Детальний опис:

  • Закупівля обладнання для створення інклюзивно-інтеграційного безпечного дитячого відкритого простору у м. Ужгород, а саме:
  • Дитячий будиночок «Казка» (або аналог).
  • Карусель для дітей з інвалідністю.
  • Качеля для дітей з інвалідністю.
  • Качеля балансир.
  • Корзина для кидків для дітей з інвалідністю.
  • Вимоги до обладнання:

2.1 всі елементи (обладнання) для дитячої площадки мають бути якісні, мати відповідні сертифікати якості, наявні у постачальника.

2.2 готовність поставити обладнання при отриманні 20% авансу від суми Договору та із умовою не компенсації ПДВ.

2.3 Пропозиція має включати вартість доставки до м. Ужгорода (пл. Богдана Хмельницького, 3).

Строк надання послуги: поставити обладнання у строк 30 днів від дати підписання Договору. У вартість послуг повинні бути включені: обладнання та його доставка за адресою пл. Богдана Хмельницького, 3 або по адресі вказаній замовником.

Вимоги до постачальника товарів – учасника тендеру:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері (можуть показати і підтвердити досвід виготовлення, постачання обладнання для просторів, площадок для дітей із інвалідністю), відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, можливість здійснити всі роботи у вказані терміни, надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт), готовність поставити обладнання при отриманні 20% авансу від суми Договору та із умовою не компенсації ПДВ.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  • Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  • Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  • Тендерна пропозиція;
  • Оригінал Рахунка-фактури
  • Зразок договору поставки товару
  • Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, догвори на аналогічні роботи/послуги щодо установки дитячих та спортивних майданчиків на відкритому просторі тощо).
  • Документи, що підтверджують фінансовий стан (довідка з банку та ін.)

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  • Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  • Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  • Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора
  • Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг.

Тендерні процедури:

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 25 червня 2024 року у темі листа вказати _запитання щодо відкритого тендеру.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу [email protected] та  [email protected] з темою листа «Відкритий тендер_018UN_FC01-04497/01_назва учасника» до 29 червня 2024 року, а також у письмовій формі із зазначенням «Відкритий тендер: закупівля послуг/робіт із заміни гумового покриття для створення інклюзивно-інтеграційного безпечного дитячого відкритого простору у м. Ужгород» за адресою: Нова пошта відділення 9, отримувач: Марія Менджул, 050 6744856, у строк до 29 червня 2024 року.

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18:00 години 29 червня 2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 3 липня 2024 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контактна особа: Марія Менджул, телефон: +38050 6744856


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на обладнання (Надувний екран 4/3 з опорами, Поличка П-33 Компанет, Підвісне крісло-гойдалка кокон)

Запит цінової пропозиції на будівельні матеріали та послуги

Тендер на закупівлю товарів для жіночих гігієнічних наборів (наборів гідності для жінок)

Відкритий тендер на закупівлю Послуг з оренди конференц-залів та організації харчування (кейтерингу) з метою проведення заходу

Закупівля портативних зарядних станцій та акумуляторних світильників для забезпечення центрів Day Care та Family Friendly Space

Комплексні послуги зі створення чат ботів