REQ-KYI-24-0087 Запит на пропозицію з постачання переносних зарядних пристроїв

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ProcurementIBR

tender-1-10-300x225
REQ-KYI-24-0087 Запит на пропозицію з постачання переносних зарядних пристроїв

Шановні Постачальники!

DAI Global LLC, виконавець Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» (USAID IBR), проводить тендер на постачання переносних зарядних пристроїв (зарядних станцій), та запрошує кваліфікованих постачальників подати свої цінові пропозиції.

Тендерний пакет документів Ви знайдете у додатку до даного оголошення.

Запитання Ви можете надсилати до 17:00 за київським часом 25 червня 2024 року на дану електронну адресу: [email protected]. Всі отримані запитання будуть зібрані, і відповіді на них будуть надіслані учасникам тендеру електронною поштою.

Пропозиції мають бути подані до 18:00 за місцевим київським часом 01 липня 2024 року на адресу: [email protected]. Зверніть увагу, що пропозиції мають подаватися лише на цю електронну адресу ([email protected])!

Увага! Кінцевий термін та електронна адреса для запитань відрізняються від кінцевого терміну та електронної адреси для подання пропозицій!

Ці послуги підлягають звільненню від оподаткування ПДВ відповідно до основного контракту компанії «DAI» з USAID № 72012122C00002, зареєстрованим в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, реєстраційна картка № 5014 від 26.09.2022 р (зі змінами). Просимо в пропозиції підтвердити можливість здійснення оплати без ПДВ.

Просимо підтвердити Вашу зацікавленість в участі надіславши відповідь на адресу [email protected]

Будемо вдячні за Ваші пропозиції.

Команда закупівель проекту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» (USAID IBR)
(раніше Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору в Україні» (USAID FSR))

 REQ-KYI-24-0087 RFP Power Stations

REQ-KYI-24-0087 Add. A,B Power Stations


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на обладнання (Надувний екран 4/3 з опорами, Поличка П-33 Компанет, Підвісне крісло-гойдалка кокон)

Запит цінової пропозиції на будівельні матеріали та послуги

Тендер на закупівлю товарів для жіночих гігієнічних наборів (наборів гідності для жінок)

Відкритий тендер на закупівлю Послуг з оренди конференц-залів та організації харчування (кейтерингу) з метою проведення заходу

Закупівля портативних зарядних станцій та акумуляторних світильників для забезпечення центрів Day Care та Family Friendly Space

Комплексні послуги зі створення чат ботів