Кейтерингові послуги з виробництва та розподілення гарячого харчування у прифронтових регіонах України
ЗАВЕРШЕНО
Благодійна організація “Благодійний Фонд “Сейв Піс ін Юа” (ідентифікаційний код юридичної особи 44849888) має намір укласти договір на загальну суму до 3.700.000 грн. на кейтерингові послуги з виробництва та розподілення гарячого харчування у прифронтових регіонах України
Опис діяльності:
обраний постачальник має готувати гарячі страви впродовж імплементації проекту з 01.08.2024 до 31.12.2024 у два періоди.
Перший період: з 12.08.2024 до 01.09.2024
Другий період: з 21.10.2024 до 10.11.2024
Приготування страв має здійснюватися на кейтеринговому обладнанні постачальника у вказаній громаді, та затвердженій локації. Обладнання має включати в себе необхідні знаряддя для якісної та безперешкодної можливості виготовляти страви належної якості. Виготовлена страва у належному вигляді має передаватись у руки бенефіціарам місії. Передача здійснюється за підписом отримувача, де вказані його особисті дані, в тому числі ІНН. Підписані бланки та належна звітність передаються Замовником Виконавцю.
Технічні вимоги до страв:
Постачальник має виготовляти та розповсюджувати не менше ніж 500 обідів щодня протягом кожного періода, вказаного вище, по вказаним параметрам, а саме:
- Кожна порція має вагу нетто не менше 500 грам;
- Кожна порція індивідуально та належним чином запакована у пластиковий або паперовий ланч-бокс;
- Порція складається із:
вуглеводів (50%), протеїнів (м’ясо/риба/рослинний білок) (30%), овочі (свіжі, тушені або салат), хліб білий або темний 1 скибка.
Їжа, з метою забезпечення органолептичних, харчових та гігієнічних стандартів якості, має бути виготовлена відповідно до вимог Закону України “Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини”, а також підзаконними нормативно-правовими актами, які регулюють відповідні поставки.
Їжа має бути традиційною та зрозумілою для громадян України.
Постачальнику, який пропонує більшу кількість обідів, буде надана перевага.
Територія здійснення місії:
Дніпропетровська область, рн. м. Нікополь, рн. м. Марганець
Сумська область, Харківська, Чернігівська, Донецька область.
Відстань до лінії розмежування – не менше 30 км.
Вимоги до постачальника:
- Постачальник повинен мати власні або залучені виробничі знаряддя для безперебійного та якісного виробництва гарячих страв, основні із них: морозильні камери, холодильники, виробничі поверхності з нержавіючої сталі, великі палатки, гастроємності, термобокси, казани, та інше необхідне знаряддя. А також електрогенератор, який може забезпечити живлення всього виробничого процесу;
- Наявність попереднього досвіду співпраці із міжнародними або українськими гуманітарними організаціями або благодійними фондами є обов’язковим. Наявність досвіду у подібних місіях, не менше ніж 1 успішно проведена місія у прифронтовій території. Постачальнику з більшої кількістю проведених прифронтових проектів буде надана перевага;
- Наявність довідки про проходження курсів першої медичної допомоги всіх залучених постачальників членів команди до виконання проекту є обов’язковим;
- Наявність не менше двох тактичних аптечок Tactical Aid Pro (TCCC) з турнікетами CAT 7 або їх аналогів;
- Наявність засобів РЕС- або супутникового зв’язку;
- Наявність засобів безперебійного електропостачання у вигляді: не менше 2 генераторів, потужність від 5 кВт, та не менше 1 акумуляторних батарей EcoFlow, або аналогів, загальною потужністю не менше, ніж 1 kW.
Компанії, зацікавлені в пропозиції, запрошуються надсилати свої заявки та уточнюючі питання на електронну адресу: [email protected]
Для участі у тендері зацікавлені учасники запрошується надіслати такі документи:
- Свідоцтво або виписка про державну реєстрацію з необхідними КВЕДами
- Заповнена форма тендерної пропозиції (https://docs.google.com/document/d/1TNX4beNHrFZT9D3NYcDwt_mxhiVXjis6vIVbhmwtnOs/edit?usp=sharing)
- Копії підтверджуючих документів (фото, копії виконаних договорів тощо).
Замовник залишає за собою право припинити або перенести дату здійснення місії, зважаючи на військові та інші обставини. Замовник залишає за собою право змінювати кількість одиниць товару до закупівлі після отримання пропозицій і обрання переможця.
Замовник залишає за собою право приймати та відхиляти будь-яку цінову пропозицію відповідно до документації, власних Політик і Процедур і право припинити процедуру тендеру та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору, не несучи при цьому ніякої відповідальності перед учасниками тендеру.
Кінцевий строк прийняття заявок – 7 липня 2024 року (включно)