Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі меблів (диванів-лавок)

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
liudovalbul

tender_ntylth(2)
Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі меблів (диванів-лавок)

Громадська організація “Сприяння розвитку Бузької громади “Наш Дім” в межах грантового проєкту «Ліцей — простір безпеки, розвитку та соціальної згуртованості», що реалізується Програмою розвитку Організації Об`єднаних Націй (ПР ООН) та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання», оголошує відкритий тендер на закупівлю меблів (лавок-диванів),  для облаштування укриття Вознесенського ліцею Бузької сільської ради Вознесенського району Миколаївської області.

Адреса об’єкта:  Вознесенський ліцей Бузької сільської ради – Миколаївська область, Вознесенський район, с-ще Вознесенське, вул. Учительська, 31

Дата оголошення про тендер: 28.06.2024 р. 

Термін подання тендерних пропозицій: 11.07..2024 р. 

Предметом закупівлі є дивани-лавки (орієнтовно – 120см*55см75см, екошкіра, різного кольору) для облаштування укриття в ліцеї в кількості 55 одиниць згідно зі специфікацією (додаток №1)

Строк надання послуг: протягом 15 днів від дати підписання Договору

У вартість послуг повинна бути включена доставка товару до місця призначення за адресою:

Вознесенський ліцей Бузької сільської ради – Миколаївська область, Вознесенський район, с-ще Вознесенське, вул. Учительська, 31

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру.  

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеними адресами та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна). 

Учасник тендеру надає організатору наступні документи: 

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус; 
  3. Тендерна пропозиція; 
  4. ригінал Рахунка-фактури;
  5. Зразок договору поставки товару та/або виконання робіт;
  6. Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, договори на аналогічні послуги, тощо)

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг (оплата після отримання обладнання, можлива часткова передплата)

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 18:00 11 липня 2024 року

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення. 

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару. 

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронні адреси: [email protected] ПРООН та [email protected] з темою листа «Вікритий тендер_ 022UN_CP01-07944/01 _назва учасника» до 11 липня 2024 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 години 11.07.2024 року, розгляду не підлягатимуть. 

Визначення переможця тендеру відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно з істотними критеріями (умовами) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 11.07.2024 року

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

Додаткові застереження 

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення. 

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами. 

 

Контактна особа: Албул Любов,  телефон +380939876934

 

Додаток № 1

до тендерного оголошення ГО «Наш дім» від 28.06.2024 р.

Специфікація до закупівлі

Загальні вимоги:

п/п

Предмет закупівлі

Кількість, шт.

Характеристики

 

1.

Диван-лавка

55

Орієнтовно:

- ширина 120 см;
– глибина 54-55 см;
– висота сидіння 38 см — 25 шт.

- висота сидіння 41-45 см — 30 шт.

- висота зі спинкою – 75 см
Ніжки – метал
Обивний матеріал — екощкіра або інший безпечний та зносостійкий шкірозамінник

Кольори – різні, за окремим узгодженням

 
   

 

 

 


Останні публікації цього розділу:

Конкурсний відбір від Helvetas Swiss Intercooperation для проведення тренінгів для навчання дорослого населення профтех спеціальностям у Харківській, Дніпропетровській та Полтавській областях

Постачальник послуг редизайну веб-сайту Індексу прозорості енергетики

Тендер на закупівлю обладнання для просторів/ Invitation to participate in the Tender for the purchase of equipment for spaces

Закупівля та встановлення додатково обладнання для автомобілів Національної поліції

Конкурс на закупівлю послуг дизайну та друку інформаційно-промоційних матеріалів