Розпочато сезон освітньо-наметових ФРІ-таборів для молоді

ФРІ-табори — це насичена освітня та культурна програма, натхненні історії, мотивація на рік уперед, співи на ватрі та оточення активної молоді.Протягом липня та серпня відбудеться п’ять ФРІ-таборів ...

Facebook post - 41
Розпочато сезон освітньо-наметових ФРІ-таборів для молоді

ФРІ-табори — це насичена освітня та культурна програма, натхненні історії, мотивація на рік уперед, співи на ватрі та оточення активної молоді.

Протягом липня та серпня відбудеться п’ять ФРІ-таборів для молоді 16-26 років на різну тематику:

  •  «ArtCamp» (1-6.07, Львівська обл.) – табір про відновлення сил через мистецтво.
  •  «ЕтноU» (25-31.07, Львівська обл.) –  табір про особливості різних регіонів України та про те, як їхнє розмаїття формує нашу ідентичність як нації та цілісність нашої держави.
  • «Мольфар: джерело» (4-9.08, Івано-Франківська обл.) – симуляційний табір за мотивами української міфології про кризовий менеджмент та роботу в команді
  •  «Sex Education Camp» (12-17.08, Івано-Франківська обл.) – табір про безпеку в романтичному та сексуальному житті кожного та різні етапи розвитку людських взаємин.
  •  «Крок до лідерства» імені Інни Волкової (20-25.08, Чернівецька обл.) – табір про інструменти та навички, які допоможуть вплинути на державотворчі процеси України.

Метою ФРІ-таборів є популяризація громадського активізму, проактивності серед молоді та збільшення рівня обізнаності в різних соціальних та культурних сферах. 

Організаційний внесок таборів  становить від 900 до 1050 грн. Ми є некомерційною організацією, тому всі кошти йдуть на триразове харчування учасників та потреби під час освітніх блоків (канцтовари).

ФРІ-табори проводяться з 2005 року і за цей час ми змогли зібрати довкола більше 6 тисяч учасників. Ось відгуки двох із них.

Щоб б ти сказала собі в минулому, до того, як побувала на “Мольфарі”?

— Ти отримаєш задоволення. Менше ніяковій, сміливіше знайомся, деякі люди стануть твоїми друзями та незамінними знайомими, — Сіма, учасниця “Мольфару” 2022 року.

Як “Крок до лідерства ім. Інни Волкової” змінив твоє життя?

Крок дав мені можливість більше зрозуміти, що майбутнє України тільки за амбітною молоддю, тільки тими, хто діє, щось змінює, покращує. ФРІ-табори — це якась магія. Скільки нових знань та знайомств з новими людьми! — Даша, учасниця “Кроку до лідерства ім. Інни Волкової” 2023 року. 

Долучитися до ФРІ-таборів можна, заповнивши реєстраційну форму за покликанням:https://bit.ly/fri_tabory2024 . Відбір буде відбуватися, спираючись на  мотивацію учасників/-иць. Після заповнення анкети результати відбору будуть повідомлені у формі електронного листа від організаторів. 

Більше про ФРІ-табори можна дізнатися на сторінках ФРІ:

Instagram: https://www.instagram.com/fri_ua/

Фейсбук: https://www.facebook.com/share/p/A7ToTvRsKx5pdjTG/   

Фундація Регіональних Ініціатив — всеукраїнська молодіжна громадська організація, що займається підтримкою молодіжного руху та підготовки молодих лідерів в Україні. На 2023 рік об’єднує 16 регіональних осередки та більше 500 активістів.


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

В "Дії" з'явилась комплексна онлайн-послуга е-Підприємець

Володимир-Волинська громада працює над творенням нової ветеранської політики

Організація стажування молоді в органах місцевого самоврядування: освітній серіал

Як працювати із зумовленими війною кризами в освіті?

«Час діяти, Україно!»: 150 переможців залучать на розвиток громад понад 40 млн грн