Тендер із закупівлі фармацевтичної продукції

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ZDOROVI

grant_tender_29.03_2
Тендер із закупівлі фармацевтичної продукції

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «НАЦІОНАЛЬНА АГЕНЦІЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ «ЗДОРОВІ» в рамках реалізації грантової угоди №  409-CF01-140 / 3742 за підтримки Americares оголошує тендер на закупівлю фармацевтичної продукції.

Дата оголошення про тендер: 05.07.2024 р.

Термін подання тендерних пропозицій: 20.07.2024 

Предметами закупівлі є:

  1. Кветиапин-Дарница таблетки, п/плен. обол. по 100 мг №30 (10х3)– 1500 шт.
  2. Оланзапін(Адажио) таблетки, п/плен. обол. по 5 мг №30 (10х3) – 1500 шт.

Учасник тендеру може подати свою пропозицію на будь-який ЛОТ. Оцінка буде здійснюватися за ЛОТами! Перевагу буде мати постачальник, який подав пропозицію на обидва ЛОТа.

Детальний опис товарів/послуг, що оголошуються

Товар має бути належним чином зареєстрованим в Україні у передбаченому законодавством порядку та відповідати національним та/або міжнародним стандартам. Постачальник повинен мати усі необхідні дозволи на право реалізації лікарських засобів, а саме: копії реєстраційних посвідчень або копії свідоцтв про державну реєстрацію; копії сертифікатів якості кожної серії лікарського засобу щодо дозування, лікарської форми, номер серії, кількості, назви виробника лікарського засобу, а також видаткові накладні. Форма випуску, дозування та інші параметри повинні відповідати таким, які зазначені у закупівлі. Постачальник повинен забезпечувати належні умови зберігання та транспортування лікарських засобів з дотриманням умов «холодового ланцюга». Тара та упаковка повинна відповідати вимогам, встановленим до даного виду товару і захищати лікарський засіб від пошкоджень, псування під час перевезення. Термін придатності лікарських засобів на момент поставки товару повинен бути не менше 80% від загального строку придатності, визначеного виробником. Ціна на товар, що є предметом закупівлі, повинна враховувати усі податки та збори, що сплачуються або мають бути сплачені стосовно запропонованого товару з урахуванням страхування, навантажувально-розвантажувальних робіт, сплати митних тарифів та усіх інших витрат пов’язаних з виконанням Договору.

Строк надання товарів протягом 20 календарних  днів від дати підписання Договору поставки. Терміни оплати – до 10 календарних днів з моменту виконання умов договору.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою .

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком ;
  4. Оригінал Рахунку-фактури;
  5. Належним чином підписана Технічна специфікація, надіслана у форматі .pdf
  6. Зразок договору поставки товару;
  7. Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, договори на аналогічні роботи/послуги тощо)-при наявності.
  8. Витяг з інформаційно-аналітичної системи “Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості”

Критерії відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність поданих документів: 

- Метод оцінки: Відповідність/Невідповідність.

- Процедура: Перевірка наданих обов’язкових документів 

- Оцінка: Відповідає (допуск до подальшої оцінки) / Не відповідає (виключення з тендеру).

  1. Відповідність технічним характеристикам (ТЗ): 

- Метод оцінки: Відповідність/Невідповідність. 

- Процедура: Перевірка наданих технічних специфікацій на відповідність вимогам ТЗ. 

- Оцінка: Відповідає (допуск до подальшої оцінки) / Не відповідає (виключення з тендеру).

  1. Фінансова оцінка – прийнятна вартість послуг. Оцінювання вартості товарів здійснюється за принципом співвідношення ціни та якості. Якщо учасник тендеру за технічною оцінкою має найбільшу відповідність і він має вигідну цінову пропозицію (вартість, додаткові знижки, умови оплати та доставки, термін доставки), йому буде присуджено реалізацію договору.

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою y[email protected] до 19.07.2024  року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються такі пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу y[email protected] з темою листа «Відкритий тендер №  409-CF01-140 / 3742» до 20.07.2024 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 години 20.07.2024 року, розгляду не підлягатимуть.

БО БФ «НАГД «ЗДОРОВІ» зберігає за собою право на те, щоб: 

- зв’язатися з будь-якою компанією чи особою, вказаною Підрядником у якості тих, хто надали рекомендацію. 

- запросити будь-які додаткові або підтверджувальні дані. 

- прийняти будь-яку Заявку повністю або частково. 

- вступити у переговори з обраним Підрядником.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, але не пізніше 25.07.2024 року.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Документи знаходяться за посиланням.

Контактна особа: Непийпиво Єлизавета Олександрівна 


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів