Перші інсайти тижневого письмового марафону «Детектор життя»

1 липня почався онлайн курс “Детектор життя” для волонтерів, активістів та працівників ГО.  Група з 30 вмотивованих учасників почала свою роботу.“Детектор життя” - це семиденний марафон самопізнання ...

Додано:
Center Ahalar

ДЕ ЗНАЙТИ ОПОРУ (Публикация в Facebook) (4)
Перші інсайти тижневого письмового марафону «Детектор життя»

1 липня почався онлайн курс “Детектор життя” для волонтерів, активістів та працівників ГО.  Група з 30 вмотивованих учасників почала свою роботу.

Детектор життя” – це семиденний марафон самопізнання через письмові практики, який допомагає знайти відповідь на питання: “Чи змінювати в своєму житті щось саме зараз?”

Активісти, волонтери та працівники громадських організацій – важливий людський ресурс для України, як в умовах війни, так і після нашої перемоги. Адже це люди, які зараз працюють для підтримки військових, вразливих категорій населення та для розвитку нашої держави. Важливо, що ці люди мали змогу налаштуватися на майбутнє і рухатися далі. Саме тому Центр Ахалар проводить “Детектор життя”для представників третього сектору.

Учасники подорожують до себе та активно досліджують власні глибини. Не завжди цей процес приємний і схожий на прогулянку. Тому важливо мати коло однодумців та підтримку на цьому важливому шляху.

Учасники відмічають що вже з перших завдань, доводиться спрямовувати погляд до справжнього себе. А це надзвичайно важливо, робити таку “інвентаризацію” своїх бажань та уявлень про себе час від часу. 

Розуміння себе дає змогу приймати правильні рішення навіть в такі складні часи. Бо якщо не задавати собі таких не зручних питань, то в якийсь момент можна відчути, що пройдений шлях і прожите життя – не твоє.

“Детектор життя”- це як компас, який показує як віднайти контакт з собою,” – каже Ксенія Дудко, одна з учасниць марафону. 

Щоб не пропустити можливості від центру Ахалар підписуйтеся на наш телеграм канал.

Проєкт «Адаптація замість виснаження» реалізується за фінансування Національного фонду підтримки демократії NED (National Endowment for Democracy).


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади

Опитування щодо нового курсу YouControl Academy “OSINT для журналістів-розслідувачів”