Запит на отримання цінової пропозиції на товари (Електроніка)

Зафіксувати у Google календарі!


tender_ntylth(2)
Запит на отримання цінової пропозиції на товари (Електроніка)

Terre des hommes (Tdh) – провідна швейцарська організація з допомоги дітям.  З 1960 року Tdh допомагає будувати краще майбутнє для дітей та молоді, особливо тих, хто найбільше наражається на ризики, впроваджуючи інноваційні та сталі рішення. Працюючи в більш ніж 30 країнах, Tdh разом із власними командами та/або місцевими та міжнародними партнерами розробляє та впроваджує проекти на місцях, які щороку значно покращують повсякденне життя понад чотирьох мільйонів дітей та членів їхніх громад. Основна увага приділяється здоров’ю матері та дитини, міграції та доступу до правосуддя для дітей.

У Європі Tdh прагне забезпечити повну реалізацію прав дітей на рівних засадах і без дискримінації. Ми працюємо в Албанії, Косово, Молдові, Румунії, Україні, Угорщині та Греції,
а разом з партнерами охоплюємо дітей ще в 14 європейських країнах.

В Україні Tdh офіційно відкрила свої офіси у 2014 році. З 2015 року Tdh надає різноманітні послуги дітям, молоді та їхнім сім’ям на території, що постраждала від конфлікту, з особливим акцентом на психосоціальній підтримці.
Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте https://www.tdh.ch/en  https://tdh-ukraine.org/en  www.facebook.com/TdhUkraine/

В рамках реалізації проекту Відокремлений підрозділ «Terre des hommes – Надання допомоги дітям по всьому світу – Фонд» в Україні оголошує закупівлю наступного списку товарів з доставкою:

Заявка на отримання цінових пропозицій (Електроніка)

Вимоги до пропозиції/ Requirements for the offer:

  • Найменування , та реквізити організації /Name and details of the organization
  • Модель, та опис, вартість пропонованих товарів (з доставкою) / Model and description, cost of the offered goods (with delivery)
  • Умови доставки / Delivery terms and conditions
  • Умови оплати / Payment terms
  • Рекомендації від інших НУО на постачання запитуваного роду товарів буде перевагою / Recommendations from other NGOs for the supply of the requested goods will be an advantag
  • Дата пропозиції, та період актукальності. / The date of the offer and the period of relevance.
  • На кожну позицію можна пропонувати декілька варіантів/Several option can be offered for each item
  • Умови доставки товару: Доставка здійснюється постачальником, вартість доставки включено до вартості товару./ Terms of delivery of goods: Delivery is carried out by the supplier, the cost of delivery is included to the price of goods.
  • Умови оплати: Tdh надає перевагу 100% оплаті при отриманні./ Payment terms :- Tdh prefers 100% payment upon receipt.
  • Термін актуальності пропозиції – Tdh надає перевагу 90 днів/Offer validity period – Tdh prefers 90 days
  • Закупівля передбачає підписання договору з переможцем(-цями)./ The procurement involves signing a contract with the winner.(-s)
  • Tdh залишає за собою право замовити в постачальника тільки конкретні позиції. / Tdh reserves the right to order only specific items from the supplier
  • Дата кінця прийому пропозиції/ End date of the offer acceptance 11/07/2024
  • Пропозиції завірені печаткою та підписом потрібно направити на адресу [email protected] , та [email protected]


Останні публікації цього розділу:

Заявка на отримання цінових пропозицій (ІТ Обладнання)

Послуги менеджера/ки з моніторингу та оцінки

Послуги медіа координатора/ки

Послуги адвокаційного/го менеджера/киа

Послуги регіональних юристів/ок