Розбудова стійкої системи громадського здоров’я: 16 організацій провели установчу зустріч

Люди, які з першого дня війни роблять неможливе у прифронтових регіонах, та люди, які допомагають адаптуватися і почати нове життя з нуля тисячам українців у тилових областях - нарешті зустрілися ...

Додано:
SOSSHTAB

photo_2024-07-09_11-58-33
Розбудова стійкої системи громадського здоров’я: 16 організацій провели установчу зустріч

Люди, які з першого дня війни роблять неможливе у прифронтових регіонах, та люди, які допомагають адаптуватися і почати нове життя з нуля тисячам українців у тилових областях – нарешті зустрілися віч-на-віч. Іконки на екрані в ZOOM-зустрічах, безликі підписи в емейлах нарешті перетворилися на реальних людей – із щирими посмішками, з емоціями, із власною історією. 

Пакт зібрав представників 16-ти партнерських організацій з усієї України, які за підтримки проєкту USAID “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я” впродовж року працюватимуть у сфері турботи про психічне здоров’я. За кожною з них – непроста історія про її унікальний досвід і непростий шлях. Виникнення кожної з цих організацій – відповідь на потребу, біль тисяч українців, які опинилися у скруті. 

photo_2024-07-09_11-58-54

Благодійний фонд “СОС Штаб громадянської оборони” представляли директорка проєкту Ганна Дубовська, комунікаційна менеджерка Тетяна Оглобліна та психологиня Світлана Гумінська. 

Організаційні і технічні аспекти реалізації грантів, правила звітування, основні проблеми в забезпеченні якісного надання послуг  – надважливі теми, висвітлені на зустрічі.

Родзинкою зустрічі став майстер-клас з народної ляльки від Тетяни Оглобліної для учасників зустрічі. Крім корисної інформації, яскравих вражень від спілкування з однодумцями, контактів нових знайомих і майбутніх партнерів, вони повезли додому маленький сувенір, зроблений власноруч – як пам’ять про цю неймовірно мотивуючу зустріч і людей, які пов’язані не тільки бідою, а й спільною метою.

Попереду – кропітка робота, спрямована на покращення психоемоційного стану тих, хто цього потребує. Благодійним фондом “СОС Штаб громадянської оборони” заплановано навчання психологів за програмами, спрямованими на допомогу конкретним віковим групам людей, які постраждали від війни, психологічні тренінги, заняття з арттерапії, індивідуальні консультації психологів у громадах Кам’янець-Подільського та Хмельницького районів.

photo_2024-07-09_11-58-44

Віримо, що наша робота допоможе знайти міцні опори кожному, хто цього потребує. 

IDПроєкт USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» виконує Пакт у партнерстві зі Швейцарським інститутом тропічного і громадського здоров’я (Swiss TPH) та Європейським інститутом політики громадського здоров’я

 «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» 

 

Проєкт USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я»

БО«БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «СОС ШТАБ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ОБОРОНИ» створено для надання всіх видів допомоги біженцям, внутрішньо переміщеним особам, а також іншим громадянам, які внаслідок проведення бойових дій зазнали шкоди здоров’ю, пошкодження або знищення власного майна.

 Наша адреса: Кам’янець-Подільський, вул. Івана Франка, 30

телефон +380673844344

 


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Протидія гендерно-зумовленому насильству: тренінг для поліцейських сектору освітньої безпеки Чернігівщини

Стресостійкість учасниць зросла на 49%. Підсумки програми «ReStart Свідомості» та гайд на Дія.Освіта

Чи впливає на податки та дохід отримана гуманітарна допомога від Благодійного фонду «ССС»?

У Підволочиській громаді відкрили молодіжний простір «Знайди себе»

Програма USAID DOBRE закупила для П’ядицької громади агро обладнання вартістю понад 1,2 мільйон

Безкоштовні онлайн-консультації від психологів та психіатрів для мешканців України