Експерт(-ка) з комунікацій

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
KhmRDA

350962894_987879489291357_8528658447922681299_n
Експерт(-ка) з комунікацій

ВАКАНСІЯ: Експерт(-ка) з комунікацій в Агенцію регіонального розвитку Хмельницької області (за підтримки Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD)

Місце роботи: Україна, м. Хмельницький (центр міста), офіс Агенції регіонального розвитку Хмельницької області, повний робочий день.

Очікувана дата початку: 01 серпня 2024 року.

Форма працевлаштування: основне місце роботи, строковий трудовий договір (29 місяців), випробувальний період – 3 місяці.

Підґрунтя

Агенція регіонального розвитку Хмельницької області (далі – Агенція) – неприбуткова установа, утворена з метою ефективної реалізації державної регіональної політики в Хмельницькій області.

Агенція у співпраці з органами державної влади та органами місцевого самоврядування, університетами та дослідницькими організаціями, бізнес середовищем, професійними та громадськими організаціями ініціює, розробляє та реалізовує проєкти регіонального та місцевого розвитку, які покращують якість життя мешканців Хмельниччини та посилюють економічний потенціал регіону.

Фейсбук-сторінка Агенції:

https://www.facebook.com/KhmelnytskyiRegionalDevelopmentAgency/

Протягом наступних 30 місяців Агенція впроваджуватиме заходи в межах грантової підтримки, отриманої від Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD (далі – проєкт UCORD*).

Обов’язки:

  • участь у розробці комунікаційної стратегії Агенції;
  • участь у розробці комунікаційного плану Агенції, комунікаційний супровід діяльності Агенції, погодження комунікаційних завдань з директором Агенції, партнерами та іншими зацікавленими сторонами за потреби;
  • підготовка інформаційних матеріалів та публікацій, прес релізів, прес анонсів, публікацій для соціальних мереж, новин про дільність Агенції, редагування, коректура, підготовка ілюстрацій, підготовка до друку, скринінг інформаційних матеріалів, погодження змістовного і візуального наповнення матеріалів, робота зі сайтом та акаунтами в соцмережах,
  • координація розробки брендбуку Агенції;
  • побудова системної взаємодії зі ЗМІ, підтримка контактів та робота з ними;
  • координація забезпечення заходів і партнерів необхідними візуальними матеріалами;
  • здійснення моніторингу та аналізу інформаційної активності Агенції, підготовка звітів;
  • зберігання, систематизація та підготовка матеріалів для звітів щодо роботи Агенції;
  • виконання інших, необхідних для роботи Агенції завдань.

Вимоги до кандидата(-ки):

  • вища освіта (рівень магістра/бакалавра – журналістика, PR, філологія або інші дотичні галузі);
  • досвід принаймні 1-2 років роботи на посаді журналіста, прес-секретаря, PR-менеджера, SMM-менеджера, спеціаліста з комунікацій в соціальних проектах або схожих позиціях, а також відповідні навички з написання текстів, коректури, редагування, а також розробки та координації розробки візуального контенту;
  • грамотна письмова та усна українська мова, володіння англійською мовою буде перевагою;
  • знання та дотримання законодавства, яке регулює питання поширення інформації;
  • навички ведення комунікації в соціальних мережах, групах, месенджерах, у відповідності до поставлених задач;
  • здатність працювати самостійно з мінімальним наглядом, визначати пріоритетність кількох завдань із виконанням термінів, дотримуватись термінів;
  • упевнений користувач ПК – Word, Excel, PowerPoint, Outlook та інші спеціалізовані програми;
  • досвід роботи в міжнародному середовищі буде перевагою.

Для участі у конкурсі просимо надіслати до 21 липня 2024 року на електронну скриньку [email protected] резюме у довільній формі, яке демонструє досвід та навички кандидата(-ки), та короткий мотиваційний лист.

Прохання вказувати бажаний рівень заробітної плати в резюме.

У темі листа зазначте назву вакансії.

Відібрані кандидати(-ки) будуть запрошені на коротку співбесіду з конкурсною комісією Агенції регіонального розвитку Хмельницької області. 

*Проєкт UCORD, зосереджується на трансформації організаційних структур агенцій регіонального розвитку у 6 пілотних областях України (Хмельницькій, Сумській, Тернопільській, Вінницькій, Одеській та Волинській), а також розбудові їх спроможностей задля утвердження їх ролі провідників та фасилітаторів відновлення, здатних визначати регіональні пріоритети та формувати партнерства для розробки та втілення проектів, які сповна реалізовують потенціал регіонів.

Проєкт втілюється за підтримки Швейцарії компанією NIRAS Sweden AB. Наразі проєкт UCORD перебуває у своїй першій фазі, яка розпочалася у грудні 2022 р., та триватиме до листопада 2026 року. Всього проєкт розрахований на три 4-річні фази загальною тривалістю 12 років.

Метою проєкту UCORD є сприяння скоординованим діям з відновлення та злагодженого регіонального розвитку з боку громадян, бізнесу і органів влади, що у свою чергу покращує якість життя людей, зміцнює стійкість суспільства, мир та соціальну згуртованість в Україні.

Фейсбук-сторінка проєкту UCORD: https://www.facebook.com/UCORDproject

LinkedIn-сторінка проєкту UCORD: https://www.linkedin.com/company/ucord-project

Khmelnytskyi RDA and UCORD Ukr


Останні публікації цього розділу:

Фінансовий/ва менеджер/ка

Monitoring & Evaluation Officer / Фахівець_чиня з моніторингу та оцінки

Менеджер/ка проекту

Асистент/ка менеджера

Фахівець/чиня із закупівель

Експерт/ка з психосоціальної підтримки