Запит пропозицій на закупівлю послуг з розробки комплексного плану просторового розвитку

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
HOVERLAGrants

tender_ntylth(3)
Запит пропозицій на закупівлю послуг з розробки комплексного плану просторового розвитку

Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») публікує шість (6) запитів на подання пропозицій на закупівлю послуг з розробки Комплексних планів просторового розвитку, які наведені нижче:

  1. Городоцької територіальної громади (RFP-KYV-24-0333)
  2. Міжгірської територіальної громади (RFP-KYV-24-0332)
  3. Козівської територіальної громади (RFP-KYV-24-0336)
  4. Любешівської територіальної громади (RFP-KYV-24-0317)
  5. Оржицької територіальної громади (RFP-KYV-24-0334)
  6. Золочівської територіальної громади (RFP-KYV-24-0335)

План визначатиме функціональне призначення території, основні засади створення єдиної системи громадського обслуговування, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, розвитку та благоустрою території, цивільної оборони, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, розвитку екологічної мережі, охорони та збереження культурної спадщини, а також послідовність реалізації рішень, в тому числі поетапний підхід до планування та управління землекористуванням.

Зацікавлені претенденти можуть подавати пропозиції на кілька запитів, по одній пропозиції на кожен запит. Щоб отримати повний текст запиту на участь у тендері та відповідні шаблони, будь ласка, надішліть електронного листа на адресу [email protected] вказавши (1) своє ім’я, (2) посаду та (3) назву організації/компанії.

25 липня 2024 року о 15:00 Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» проведе віртуальну попередню конференцію перед подачею запитів, де зацікавлені учасники закупівлі отримають детальну інформацію та зможуть поставити запитання. Для реєстрації необхідно надіслати електронний запит на адресу [email protected]  до 23 липня 2024 року до 17:00 за українським часом. У темі листа, будь ласка, вкажіть “RFP-KYV-24-0XXX: Конференція учасників закупівлі” (де ХХХХ – це відповідний номер за списком, що наведений вище). Лише зареєстровані зацікавлені учасники закупівлі отримають запрошення на попередню конференцію та будуть включені до списку розсилки для обміну подальшими запитаннями та відповідями, пов’язаними з запитом на участь у закупівлі.

Кінцевий термін для запитань: 28 липня 2024, 18:00 за київським часом на адресу [email protected]

Кінцевий термін подання пропозицій: 12 серпня 2024 року, 19:00 за київським часом тільки на електронну адресу: [email protected]


Останні публікації цього розділу:

Закупівля модульних будівель для 4 прикордонних пунктів пропуску: Рава-Руська, Мамалига, Росошани, Старокозаче

Реєстрація на участь в квест-грі “У пошуках довгокрила”

Тендер на створення відеороликів про європейські цінності

Відкритий тендер на закупівлю транспортних послуг для забезпечення роботи мобільних груп у Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Запорізькій, Чернігівський областях

Закупівля на поставку гігієнічних та продуктових наборів для забезпечення базових потреб дитини

Запит на отримання проектної пропозиції на послуги дизайну