Закупівля на поставку одежі та взуття в наборах для забезпечення базових потреб дитини

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
organization

tender-1-10-300x225
Закупівля на поставку одежі та взуття в наборах для забезпечення базових потреб дитини

ЗАПИТ НА КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ

Громадська організація «Донецька обласна організація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України»  в рамках грантового проєкту «Покращення добробуту та стійкості постраждалих дітей та громад шляхом розширення доступу до інтегрованого захисту дітей, психічного здоров’я та психосоціальної підтримки; Безпечні школи та DLC у Західній Україні (Реагування на надзвичайні ситуації для підтримки доступу для якісної освіти для постраждалих від конфлікту та переміщених дітей в Україні)», що реалізується міжнародною неурядовою гуманітарною організацією «Save the Children in Ukraine», просить надати комерційну пропозицію на поставку одежі та взуття в наборах для забезпечення базових потреб дитини згідно Специфікації, що додається.

Дата оголошення запиту:  17.07.2024 року

Термін подання комерційних пропозицій: 23.07.2024 року до 17:00

Оплату товару буде здійснено в національній валюті України у безготівковій формі.

Найменування які не наведені у Специфікації №1 (Дод.1) але відповідають групі товарів можуть у подальшому закуповуватися у переможця конкурсу.

Вимоги до постачальника:

Постачальник має бути суб‘єктом підприємницької діяльності, належним чином зареєстрованим за Законодавством України, має відповідні КВЕДи для здійснення торгівлі, має можливість здійснити доставку у м. Івано-Франківськ, вул. Івасюка. 7/332  та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо). 

Товар не має вироблятися на території російської федерації/республіки білорусь та не імпортується/експортується в/з території рф/республіки білорусь.

Має можливість здійснювати доставку одежі та взуття  в  наборах та можливість надавати  оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо).

Прошу звернути увагу, щоб була можливість обміну розмірів.

Приклад комерційної пропозиції

У комерційній пропозиції обов’язково вказати:

Найменування

Од.виміру

Загальна вартість з урахуванням пакування 

       

Комерційна пропозиція має містити реквізити постачальника, дату та скріплена підписом/печаткою.

Вартість пакування товару входить у загальну вартість товару та не стягується додатково.

 

Перевагу буде надано місцевому постачальнику (Івано-Франківська область) або постачальнику, який матиме найбільш територіально вигідне місце розташування, здійснюватиме  поставку товарів ( одежа та взуття  в наборах)  на умовах пост оплати, запропонує найкраще співвідношення ціни та якості товарів, умов оплати, термінів і умов поставки. 

До комерційної пропозиції надати реєстраційні документи:

- виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

- для платників ПДВ: копія довідки чи свідоцтва платника ПДВ, копія витягу з реєстру платників ПДВ;

- для платників єдиного податку: копія довідки чи свідоцтва платника єдиного податку, копія витягу з реєстру платників єдиного податку;

- довідка про банківські реквізити

Якщо до комерційної пропозиції не буде прикріплено вищезгадані реєстраційні документи, то така пропозиція може бути не розглянута.

Термін поставки товарів, згідно Специфікації №1 – протягом дії проєкту до 30 листопада 2024 року з можливістю продовження строку дії договору.

Кількість необхідних товарів, згідно найменувань зазначених в Специфікації №1 буде надаватись у замовлені/заявці після обрання переможця/ів вищезазначеного конкурсу та підписання договору на поставку товарів.

Громадська організація «Донецька обласна організація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України» зберігає за собою право на те, щоб:

- запросити будь-які додаткові або підтверджувальні дані (у Постачальників);

- прийняти будь-яку Заявку повністю або частково;

- вступити у переговори з обраним Постачальником;

ГО «Донецька обласна організація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України» докладає зусиль із запобігання, виявлення та вжиття заходів проти всіх випадків шахрайства та зловживань. 

Комерційну пропозицію необхідно надіслати до 23.07.2024 р. на електронну адресу [email protected] з темою листа «КОНФІДЕНЦІЙНО: ТОРГИ на закупівлю одежі та взуття в наборах для забезпечення базових потреб дитини ____________ (назва учасника)».

Детальна інформація про закупівлю


Останні публікації цього розділу:

Тендер на укладання разового договору на ремонт чотирьох санвузлів та чотирьох душових кімнат

Тендер на укладання разового договору на ремонт трьох кухонь та трьох санвузлів, м. Запоріжжя

Надання послуг перевезень в межах реалізації проєкту УВКБ ООН

Запит цінових пропозицій на послуги з бронювання протиударною плівкою вікон офісного приміщення (Харків)

Тендер на проведення організації заходу

Тендер на постачання індивідуальних медичних аптечок